Αρνητικός πρωταγωνιστικής εκτός αγωνιστικού χώρου, έγινε για ακόμη μία φορά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία με 2-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, εμφανώς εκνευρισμένος, ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε»… ξέσπασε χτυπώντας μία κάμερα την ώρα που δημοσιογράφοι έσπευσαν να του πάρουν δηλώσεις.

Το σχετικό βίντεο, που απαθανάτισε την απρεπή συμπεριφορά του έμπειρου πορτιέρε (47 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής) έκανε τον «γύρο του κόσμου», ενώ η Κολομβιανή Ένωση Δημοσιογράφων (ACORD COLOMBIA) ζήτησε να μην μείνει ατιμώρητη αυτή η χειρονομία του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2022.

«Η ACORD COLOMBIA απορρίπτει κατηγορηματικά την πράξη επιθετικότητας εναντίον ενός εικονολήπτη. Πρόκειται για επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης που δεν αποδέχεται το σωματείο μας. Η ACORD, ως η αθλητική δημοσιογραφική αρχή της χώρας, απαιτεί από την FIFA να επιβάλει μια υποδειγματική τιμωρία κατά του κ. Εμιλιάνο Ντιμπού Μαρτίνες, ο οποίος δεν αποτελεί παράδειγμα για τις νέες γενιές», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ξέσπασε στην κάμερα ο Μαρτίνες μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία

Ο κίπερ της Άστον Βίλα, αφού χαιρέτησε κάποιους από τους αντιπάλους του Κολομβιανούς, γύρισε προς την κάμερα και την… χαστούκισε, φανερά θυμωμένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε την αντίδρασή του: