Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φοφανά: Κι αν έκανε πίσω η ΑΕΚ;

Φοφανά: Κι αν έκανε πίσω η ΑΕΚ;

H Ενωση έμεινε μόνο με δύο σέντερ φορ. Το δε Πιερό τον απέκτησε Σεπτέμβριο ενώ τον Πόνσε τον είχε παραχωρήσει αρχές καλοκαιριού. Δεν είναι απίστευτος ο προγραμματισμός των ιθυνόντων;

Με τις μεταγραφές ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος πού θα καταλήξει μια υπόθεση.

Ας πάμε στην περίπτωση του Φοφανά. Του ηλικίας 21 ετών επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού. Η ΑΕΚ διατήρησε ένα φλερτ με τον ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά η μετακίνησή του ναυάγησε. Εμεινε στην Τσέλσι για (άλλες) 24 ώρες και τώρα οδεύει προς τη Γκεζτέπε, καθόσον το «παράθυρο» στην Τουρκία κλείνει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Με απλά λόγια και δίχως περιστροφές: η όχι διάσημη ή ηχηρό όνομα Γκεζτέπε, κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να δελεάσει Φοφανά και Τσέλσι και ο κυνηγός να ετοιμάζεται να αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Δεν είναι εκπληκτικό; Αφήστε που παραλίγο ο παίκτης να βρισκόταν χωρίς ομάδα!

Τι συνέβη, όμως, με την ΑΕΚ;

Αν αληθεύουν τα γραφόμενα στον βρετανικό Τύπο και μάλλον λίγοι μπορούν να τα αμφισβητήσουν, ο Φοφανά μεταγράφεται στη Γκεζτέπε με τους ίδιους όρους που κουβέντιαζαν Τσέλσι και παίκτης ώστε να πάει στην ΑΕΚ. Δηλαδή, αρχικά δανεικός για έναν χρόνο, από τις αρχές του ’25 δικαίωμα στους Μπλε του Λονδίνου επιστροφής στη βάση και εν τέλει αγορά του (οψιόν) με 20 εκατ. λίρες. Ένα ποσό που είναι περίπου 23,7 εκατ. ευρώ.

Κι όμως, η ΑΕΚ δεν τον απέκτησε. Κι ας τον ήθελε. Ετσι έλεγε. Αν, όμως, δεν ήταν αυτή η πλήρης αλήθεια; Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να υπολόγιζαν στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Φοφανά όχι για τρίτο στράικερ, αλλά για πρώτο! Να έδιναν τον Λιβάι Γκαρσία και με τον παίκτη της Τσέλσι να τον αντικαθιστούσαν! Γιατί κατά τα λοιπά, οι όροι της Τσέλσι δεν ήταν τίποτα το φοβερό, εκτός αν οι άνθρωποι της Γκεζτέπε είναι δεινοί διαπραγματευτές, αν οι ικανότητές τους στο παζάρι ξεπερνούν τις αντίστοιχες της ΑΕΚ.

Όπως και να έχει, η Ενωση έμεινε μόνο με δύο σέντερ φορ. Το δε Πιερό τον απέκτησε Σεπτέμβριο ενώ τον Πόνσε τον είχε παραχωρήσει αρχές καλοκαιριού. Δεν είναι απίστευτος ο προγραμματισμός των ιθυνόντων;

Only in

«Είχα έναν ιδιωτικό πόλεμο» - Η Λι Μίλερ και οι γυναίκες δημοσιογράφοι που παραβίασαν τους κανόνες του πεδίου της μάχης

Αποφεύγοντας το «ζήτημα της ευκολίας», γλυκομιλώντας τους στρατιώτες, η Λι Μίλερ και η ομάδα της κατάφεραν να παραδώσουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ρεπορτάζ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024