Το σύνθημα της νίκης στον τελικό του Σούπερ Καπ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/9, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, έδωσαν με δηλώσεις τους, ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Ζέλικο Μπάμπιτς και ο αρχηγός Πέτρος Κανδύλας.

Αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών ανέφερε:

«Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις και είμαι πολύ χαρούμενος ως προπονητής που οι παίκτες μας θα παλέψουν για τα τρόπαια και αυτή τη χρονιά, μετά την επιτυχημένη που είχαμε πέρσι. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Σούπερ Καπ, που είναι το πρώτο επίσημο στο γήπεδο μας και καλούμε τους φιλάθλους μας για να οδηγήσουν στη νίκη και να πανηγυρίσουμε μαζί την κατάκτηση του τίτλου. Πρέπει να πραγματοποιήσουμε πολύ καλή εμφάνιση για πετύχουμε τη νίκη. Οι παίκτες έχουν προπονηθεί σκληρά και θα είναι έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά για τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, ειδικά στην άμυνα και στη θέση του πίβοτ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι και στα 60 λεπτά του αγώνα».

Με τη σειρά του ο Πέτρος Κανδύλας υπογράμμισε:

«Ξεκινάει άλλη μια σεζόν και όπως είθισται τα τελευταία χρόνια έχουμε μπροστά μας το Σούπερ Καπ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου θεωρώ ότι ενισχυθήκαμε σημαντικά το καλοκαίρι και με τους παλιούς και τους καινούργιους παίκτες που ήρθαν έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που πιστεύω ότι μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε μια πολύ καλή σεζόν με πολλούς τίτλους. Αρχής γενομένης από τον τελικό του Σαββάτου, θέλουμε να σηκώσουμε την πρώτη κούπα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού μας. Τέλος να ευχηθώ μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους».