Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας χάντμπολ του πειραϊκού συλλόγου, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/9, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Μαζί του ήταν το μέλος του Δ. Σ., Τίμης Πουρνάρας όπως και ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος, Γρηγόρης Σανίκης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, πριν έναρξη της προπόνησης των πρωταθλητών στο Σ.Ε.Φ., μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, δίνοντας το σύνθημα για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Αλλά και για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου για τον σύλλογο, στην ιδιαίτερη σεζόν 2024-25.

Ο Κουντούρης απευθυνόμενος στην ομάδα τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρόνια, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Προσπαθούμε να διατηρούμε πάντα μια καλή επαφή μεταξύ διοίκησης και ομάδας. Να είμαστε σωστοί απέναντι σας και εσείς σωστοί απέναντι στο σύλλογο. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρόνια η φετινή. Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερη ομάδα και δεν υπάρχει για αυτόν η 2η θέση. Γιατί στον Ολυμπιακό η 2η θέση ισοδυναμεί με ήττα.

Πάντα θα ζητάμε νίκες και τίτλους και φέτος που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, θέλουμε το κάτι παραπάνω από εσάς. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και δεν το λέω για να μειώσω τις άλλες ομάδες. Η περσινή ήταν μια ιστορική χρονιά για το σύλλογο. Ζήσαμε στιγμές δόξας στον τελικό με 7000 κόσμο στις κερκίδες. Θέλω να το δουλέψετε στο μυαλό σας, ότι είναι ένας στόχος που έμεινε ανεκπλήρωτος. Για να ξαναζήσουμε φέτος με επιτυχία, μια αντίστοιχη στιγμή με την περσινή.

Μπροστά μας έχουμε το Σούπερ Καπ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς για όλον το σύλλογο και είναι πολύ σημαντικό να τον κατακτήσουμε. Ο κόσμος μας τον περιμένει και θα χαρεί πολύ να έρθει αυτός ο τίτλος, για να ξεκινήσουμε ιδανικά αυτή την ιστορική σεζόν».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: