Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζον Μπον Τζόβι διέκοψε τα γυρίσματα video clip για να αποτρέψει γυναίκα να πηδήξει από γέφυρα

Ο Τζον Μπον Τζόβι διέκοψε τα γυρίσματα video clip για να αποτρέψει γυναίκα να πηδήξει από γέφυρα

Ο ροκ σταρ στη θέα της γυναίκας που ήταν έτοιμη να πηδήξει, τα παράτησε όλα και έτρεξε κοντά της

Ο ροκ σταρ Τζον Μπον Τζόβι έγινε ήρωας για μία ημέρα και αποθεώθηκε από το κοινό καθώς το απόγευμα της Τρίτης, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα ενός video clip, έκανε μία παύση για να μιλήσει σε μία γυναίκα η οποία ήταν έτοιμη να πηδήξει από γέφυρα.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στο Nashville του Τενεσί, όπου γίνονταν τα γυρίσματα του νέου video clip των Bon Jovi. Το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μοιράστηκε ένα βίντεο με τον frontman του συγκροτήματος και την ομάδα του που βρίσκονταν στην πεζογέφυρα John Seigenthaler όταν η γυναίκα πάνω από τον ποταμό Cumberland.

Ο 62χρονος Τζον Μπον Τζόβι φαίνεται στο βίντεο, μαζί με άλλους να μιλούν στη γυναίκα, ώσπου τελικά την πείθουν να ανέβει πίσω στη γέφυρα.

Στο οπτικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, φαίνεται μια γυναίκα με μπλε ρούχα να κρατιέται από τα κάγκελα ενώ στέκεται στο περβάζι της γέφυρας.

«Ένα μπράβο…»

Άλλοι άνθρωποι την προσπερνούν και λίγο πιο κάτω, η ομάδα των Bon Jovi φαίνεται να στήνει τον εξοπλισμό της κάμερας. Ο Τζον Μπον Τζόβι πλησιάζει τη γυναίκα μαζί με κάποιον άλλο, ενώ η ομάδα του στέκεται πιο μακριά. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής φαίνεται να τη χαιρετάει και να ακουμπάει στο κιγκλίδωμα κοντά της.

Δείτε το βίντεο:

Μετά από περίπου ένα λεπτό, ο Τζον Μπον Τζόβι περπατάει προς τη γυναίκα και με τη βοήθεια μιας άλλης γυναίκας την ανεβάζουν ξανά επάνω στη γέφυρα.

Αφού η γυναίκα είναι πλέον ασφαλής, ο Τζον Μπον Τζόβι την αγκαλιάζει. Λίγα λεπτά αργότερα το βίντεο τους δείχνει να φεύγουν μαζί από τη γέφυρα.

Συνοδεύοντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αστυνομικό τμήμα του Metro Nashville δήλωσε: «Ένα μπράβο στον Τζον Μπον Τζόνι και την ομάδα του που βοήθησαν μια γυναίκα στην πεζογέφυρα Seigenthaler [την] Τρίτη το βράδυ.

Only in

Επιχείρηση «Μάρκο Πόλο» κατά της τρομοκρατίας

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ θέλουν τους Ιρανούς έτοιμους να προχωρήσουν σε στρατολογήσεις για επιθέσεις στην Ελλάδα – και όχι μόνο – κυρίως κατά ισραηλινών στόχων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024