Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε ξανά τη γραβάτα με την ελληνική σημαία (φωτογραφίες)

Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε ξανά τη γραβάτα με την ελληνική σημαία (φωτογραφίες)

Αν και ο Κάρολος υποδέχθηκε στο Μπάκιγχαμ τη γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, επέλεξε να βάλει για ακόμη μία φορά την «ελληνική» γραβάτα

Ο βασιλιάς Κάρολος τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στη γραβάτα του με σχέδιο την ελληνική σημαία και δεν το κρύβει, αφού για άλλη μια φορά επέλεξε να τη φορέσει σε δημόσια εμφάνισή του.

Την ενδυματολογική επιλογή έκανε την Τετάρτη (11/09) κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην οποία υποδέχθηκε τη γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Κάρολος φωτογραφήθηκε μαζί με τις αθλήτριες από τη Νέα Ζηλανδία, με τον ίδιο να βρίσκεται στη μέση και την γαλανόλευκη γραβάτα να είναι σε πρώτο πλάνο.

Δείτε τις φωτογραφίες

Με την «ελληνική» γραβάτα και στην COP28 και μετά το διπλωματικό φάουλ του Σούνακ

Τη συγκεκριμένη γραβάτα έχει θεαθεί να τη φοράει σε έναν αξιοσημείωτο αριθμό εκδηλώσεων, με τελευταία εκείνη στην διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28) στο Ντουμπάι, τον Δεκέμβριο του 2023.


Θυμίζεται ότι στα τέλη του Νοεμβρίου του περασμένου έτους, και μετά το διπλωματικό φάουλ του τότε Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ που ακύρωσε τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό λόγω ενόχλησής του πρώτου για τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη στα Γλυπτά του Παρθενώνα, ο βασιλιάς Κάρολος είχε επιλέξει να φορέσει ξανά την γραβάτα με την ελληική σημαία – κίνηση που είχε ερμηνευθεί από την Αθήνα ως ερμηνευτεί και ως ένδειξη στήριξης προς την Ελλάδα στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Ελληνικό χρώμα είχε η υποδοχή του προέδρου της Νότιας Κορέας από τον βασιλιά Κάρολο στην COP28

Όπως εξηγεί η Μαριάννα Παγώνη, που ηγείται του οίκου Pagoni, η γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες έγινε δώρο στον Κάρολο, πριν από λίγο καιρό.

Την εν λόγω γραβάτα την είχε σχεδιάσει η ίδια η Μ. Παγώνη, πίσω στο 2003, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και είναι ένα από τα σχέδια του οίκου της που καθιερώθηκε.

Only in

Οι «διπρόσωποι» του ΣΥΡΙΖΑ, το μάθημα του Ιούλιου Καίσαρα και ο Άδωνις που ανακάλυψε το κακό του ΕΣΥ!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν τι θα κάνει ο Stefanos, η Τζάκρη δηλώνει ότι θα μείνει στο κόμμα ό,τι και αν γίνει, στην πολιτική ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, τα κονέ με το ΠΑΣΟΚ και η ανακάλυψη του Άδωνι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024