Η Ντούα Λίπα έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης αρκετά τα τελευταία χρόνια, καθώς γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε ακροατές σε όλον τον κόσμο -εκτός αυτού η παρουσία της πάντα εντυπωσιάζει. Δεν είναι μια και δύο οι φορές που ο καθένας μας έχει ακούσει κάποιο φιλικό του πρόσωπο του να μιλά για την τραγουδίστρια σαν να ήταν ο έρωτας της του ή φίλες να εκθειάζουν την κορμοστασιά της.

Πράγματι, όσον αφορά τη δεύτερη εκδοχή, η 29χρονη τραβά κάθε τόσο τα βλέμματά μας είτε λόγω κάποιας εμφάνισής της σε κάποια από τις συναυλίες της, είτε λόγω κάποιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά τράβηξε την προσοχή μας με μία σειρά από φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η ανάρτηση

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδωσε στο κοινό της μια γεύση από τη ζωή της. Στη νέα της δημοσίευση, ανέβασε φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει στον καθρέφτη της με διάφορες ενδυματολογικές επιλογές, καθώς και πολλές selfie.

Ωστόσο, δημοσίευσε κι ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο που τη δείχνει να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ντούα Λίπα έγραψε: «Αυτό το μακιγιάζ που δεν μπορώ να σταματήσω να κάνω και άλλα διάφορα».

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)