Τα τελευταία 8 χρόνια ήταν το πλέον αγαπημένο ζευγάρι της ιταλικής showbiz. Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ ήταν δύο νέοι, ωραίοι και επιτυχημένοι, που τραβούσαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Όπως συμβαίνει και τώρα, αλλά όχι για τους λόγους που θα ήθελαν οι δύο celebrities.

Εδώ και μερικούς μήνες, η ιταλίδα influencer και ο γνωστός ράπερ μιλάνε μέσω των δικηγόρων τους, ψάχνοντας να βρουν τη χρυσή (οικονομική) τομή ώστε να ολοκληρωθεί το διαζύγιο. Ωστόσο, το κλίμα ανάμεσά τους, μόνο καλό δεν είναι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η Κιάρα Φεράνι φέρεται να ζητάει μηνιαία διατροφή 20.000 ευρώ.

Οι δύο τους, μαζί με τους δικηγόρους τους, συναντήθηκαν πριν από μερικές ημέρες για τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου. Η 37χρονη influencer και επιχειρηματίας θα έχει την πλήρη επιμέλεια των δύο παιδιών τους, ενώ ο Φέντεζ θα πληρώνει το σχολείο και τα ιατρικά τους έξοδα. Ωστόσο τελευταία στιγμή η πλευρά της Κιάρα Φεράνι ζήτησε και μηνιαία διατροφή 20.000 ευρώ, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τη νομική ομάδα του ράπερ.

Άλλωστε, όπως απάντησαν η Κιάρα Φεράνι έχει φτιάξει το όνομα και την καριέρα της πάνω στη γυναικεία ανεξαρτησία, άρα μια τέτοια απαίτηση πάει κόντρα στην εικόνα που έχει δημιουργήσει. Η αντιπρόταση ήταν ένα ποσό των 5.000 ευρώ, αλλά δεν έγινε γνωστό αν το αποδέχθηκε η influencer.

Παθιασμένος έρωτας

Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής παρέας το 2016 και ένα χρόνο αργότερα ο ράπερ, κατά την διάρκεια μιας συναυλίας του, της έκανε πρόταση γάμου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά. Ο γάμος έγινε στη Σικελία, ενώ έχουν και δύο παιδιά – τον Λεόν και τη Βιτόρια.

Προβλήματα στον παράδεισο

Τα μεγάλα σύννεφα στη σχέση τους ήρθαν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η Κιάρα Φεράνι καταδικάστηκε για απάτη και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 1 εκατομμύρια ευρώ. Τα ρεπορτάζ λένε ότι ο Φέντεζ την κατηγόρησε ότι με τις δικές της κακές αποφάσεις επηρεάζει και τη δική του εικόνα. Τα σύννεφα έγιναν ένταση και στο τέλος ο ράπερ έφυγε από το σπίτι τους.

Η Κιάρα Φεράνι, σε συνέντευξή της τον περασμένο Μάρτιο, είχε παραδεχτεί ότι ο γάμος τους περνάει κρίση. Ωστόσο είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα βρουν. Μάλλον αυτό το ενδεχόμενο ανήκει στο παρελθόν, καθώς το διαζύγιό τους μοιάζει πιο σίγουρο από ποτέ.