Ο Σαμ Ασγκάρι μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να μην σκαλίσει τα απομνημονεύματα της πρώην συζύγου του Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο 30χρονος ηθοποιός, ο οποίος ήταν παντρεμένος με το ποπ είδωλο από το 2022 μέχρι το χωρισμό τους το 2023, δεν θεώρησε σκόπιμο να διαβάσει το βιβλίο της «The Woman In Me», παρά το γεγονός ότι αναφέρεται ως «δώρο Θεού».

«Είναι απλά οι αξίες που έχω»

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο Σαμ είπε: «Δεν διάβασα το βιβλίο επειδή ήμουν εκεί». Αναφέρθηκε επίσης στη δέσμευσή του για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, υπονοώντας μια Σύμβαση Εμπιστευτικότητας και δηλώνοντας: «Αν η ζωή μου είναι ιδιωτική, είναι ιδιωτική. Αυτό είναι κάτι που πάντα θα σέβομαι, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συμφωνία ή όχι». Και πρόσθεσε: «Είναι απλά οι αξίες που έχω».

Παρόλο που ο γάμος διήρκεσε μόλις λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, ο Σαμ δήλωσε ότι επιθυμεί την ευτυχία της πρώην αγαπημένης του

Τα απομνημονεύματα πρόκειται να μετατραπούν σε κινηματογραφική ταινία με την Universal Pictures να έχει πάρει τα δικαιώματα, αλλά ο Σαμ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετάσχει στη βιογραφική ταινία. Συζητώντας με το Access Hollywood, επιβεβαίωσε: «Δεν εμπλέκομαι δημιουργικά σε έργα άλλων ανθρώπων, αλλά νομίζω ότι πολλοί παραγωγοί που θα εμπλακούν σε αυτό, θα αποδώσουν δικαιοσύνη σε αυτή την εκπληκτική κληρονομιά που άφησε».

«Εκτιμώ όλες τις καταπληκτικές εμπειρίες που αποκόμισα»

Όταν ο Σαμ και η Μπρίτνεϊ ξεκίνησαν το ειδύλλιό τους, η τραγουδίστρια του ‘…Baby One More Time’ ήταν εγκλωβισμένη σε μια κηδεμονία που έδινε στην οικογένειά της τον έλεγχο της τεράστιας περιουσίας της και πολλών τομέων της ζωής της. Αυτή η νομική ρύθμιση ολοκληρώθηκε λιγότερο από ένα χρόνο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ηθοποιό του «Jackpot».

Ο γάμος τους δεν συμπεριέλαβε τους γονείς της, αλλά είχε μια σειρά από διασημότητες όπως η Madonna, η Selena Gomez και η Paris Hilton. Παρόλο που ο γάμος διήρκεσε μόλις λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, ο Σαμ δήλωσε ότι επιθυμεί την ευτυχία της πρώην αγαπημένης του. Μιλώντας στο E!, ανέφερε: «Μαθαίνεις τόσα πολλά από το να είσαι σε κάποια σχέση. Εκτιμώ όλες τις καταπληκτικές εμπειρίες που αποκόμισα».

*Με πληροφορίες από: The Mirror