Η 57χρονη Αυστραλή σταρ Νικόλ Κίντμαν έχασε τη μητέρα της Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Η Τζανέλ Κίντμαν σταρ έφυγε από τη ζωή την ημέρα που η Νικόλ θα λάμβανε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ερμηνεία της στην ταινία Babygirl.

Η αποχώρηση της Νικόλ Κίντμαν από το Φεστιβάλ Βενετίας

Η διάσημη ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν έδωσε μια δήλωση στη σκηνοθέτη της ταινίας τους Χαλίνα Ρέιν ώστε να δικαιολογήσει την άμεση αποχώρηση της.

«Η όμορφη, γενναία μητέρα μου, η Τζανέλ Αν Κίντμαν, μόλις πέθανε. Είμαι σε σοκ και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη. Με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε. Η σύγκρουση ζωής και τέχνης είναι σπαρακτική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη», έγραφε χαρακτηριστικά η Νικόλ Κίντμαν. Και η Χαλίνα Ρέιν αφού τη διάβασε είπε «Σε αγαπάμε όλοι, Νικόλ».

Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού

«Η αδερφή μου και εγώ μαζί με την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έκρηξη αγάπης και καλοσύνης που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα. Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγάπησαν και θαύμασαν τη Μητέρα μας σήμαινε περισσότερα για εμάς από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε. Σας ευχαριστούμε από όλη την οικογένεια που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας, καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον» έγραψε στην ανάρτησή της η Νικόλ Κίντμαν.