Οι απιστίες, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και τα παιδιά εκτός γάμου δεν είναι κάτι περίεργο στον χώρο του θεάματος, καθώς ουκ ολίγοι σταρ έχουν υποπέσει σε ένα… στιγμιαίο λάθος. Ωστόσο, στην υπόθεση του Ντέιβ Γκρολ, η απιστία του έχει προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση στα μίντια.

Ίσως να φταίει το coolness που τον χαρακτηρίζει σε αυτά τα 35 χρόνια της μουσικής του πορείας, τόσο με τους Nirvana όσο και με τους Foo Fighters. Ίσως να ευθύνεται η εικόνα του «καλού παιδιού» που είχε. Όπως και να έχει, η προσωπική ζωή του 55χρονου σταρ της ροκ έχει βγει στα μανταλάκια και όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τη γυναίκα με την οποία απέκτησε παιδί εκτός γάμου.

Σε αυτή την αναζήτηση, η New York Post έβαλε στο κάδρο την Αννελίς Νέιλσεν. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι πορνοστάρ και η ιδρύτρια του site God’s Girls. Ή όπως την αποκαλεί η εφημερίδα «η θεά του εναλλακτικού ερωτισμού».

Σύμφωνα με τη New York Post ο Ντέιβ Γκρολ και η Αννελίς Νέιλσεν είχαν μια περίεργη στενή φιλία, που ελάχιστοι γνώριζαν, καθώς την είχε επισκεφθεί στο σπίτι της στο Χάιλαντ Παρκ του Λος Άντζελες, ενώ πήγες δηλώνουν ότι για ένα φεγγάρι της πλήρωνε τους λογαριασμούς.

Όπως υποστηρίζει ο Τάιλερ Άμονς, κάποτε συγκάτοικος της Νέιλσεν, μια μέρα πέτυχε τον Ντέιβ Γκρολ στο σπίτι της πορνοστάρ. «Ήταν πολύ περίεργο, καθόντουσαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον στον καναπέ. Φυσικά και κατάλαβα αμέσως ποιος ήταν μπαίνοντας στο σπίτι» είπε στην Post ο Άμονς και συμπλήρωσε: «Ένιωθα άβολα με την κατάσταση, γιατί ήξερα ότι έχει γυναίκα και παιδιά».

Μια άλλη πηγή της εφημερίδας, αποκάλυψε ότι η Νέιλσεν «είχε φωτογραφίες του στο σπίτι της. Είχαν για χρόνια σχέση. Μάλιστα εκείνη έλεγε ότι ο Γκρολ της πληρώνει όλους τους λογαριασμούς».

Ωστόσο, τους παραπάνω ισχυρισμούς διαψεύδει η ίδια η  Αννελίς Νέιλσεν. Σε επικοινωνία που είχε η Post μαζί της, ξεκαθάρισε ότι «με τον Ντέιβιντ είχαμε μια σύντομη φιλία, καθώς ήταν φίλος φίλων μου. Όλα τα άλλα τα οποία λέγονται είναι ψέματα».

«Θα την αγαπώ και ελπίζω η οικογένειά μου να με συγχωρέσει»

Στις 11 Σεπτεμβρίου, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ντέιβ Γκρολ έκανε γνωστό ότι απέκτησε παιδί από μια εξωσυζυγική του σχέση.

«Πρόσφατα έγινε πατέρας ενός κοριτσιού, που γεννήθηκε εκτός του γάμου μου. Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας. Αγαπάω τη γυναίκα και τα παιδιά μου και θα κάνω τα πάντα για να αποκτήσω ξανά την εμπιστοσύνη τους και τη συγχώρεσή τους». Η ανακοίνωση ολοκληρωνόταν: «Είμαστε ευγνώμονες για το ενδιαφέρον σας σε όλα τα παιδιά που εμπλέκονται, καθώς προχωράμε μπροστά όλοι μαζί».

Ο Ντέιβ Γκρολ είναι παντρεμένος με την Τζόρντιν Μπλουμ από το 2003 και μαζί έχουν αποκτήσεις τρεις κόρες: την 18χρονη  Βάιολετ, την 15χρονη Χάρπερ και την 10χρονη Οφηλία.