Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κανένας ΛεΜπρόν: Οι content creators του OnlyFans έβγαλαν περισσότερα χρήματα από τους παίκτες NBA

Κανένας ΛεΜπρόν: Οι content creators του OnlyFans έβγαλαν περισσότερα χρήματα από τους παίκτες NBA

Τί αποκάλυψε νέα έρευνα για τις απολαβές σε σύνολο μεταξύ του OnlyFans και του NBA.

Τι κοινό έχουν το OnlyFans και το ΝΒΑ; Χρήματα – και μάλιστα πολλά. Μάλιστα, πρόσφατα βγήκαν στην δημοσιότητα αποτελέσματα στατιστικής έρευνας που αποκαλύπτει μια οπτική του κόσμου που δεν φανταζόμασταν.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα οι  content creators του OnlyFans έβγαλαν πολλά περισσότερα δολάρια από κάποιους κορυφαίους παίκτες του μπάσκετ, δείχνοντας πόσο προσοδοφόρα μπορεί να είναι μια καριέρα που πουλάει αποκλειστικά βίντεο. Παραδείγματος χάριν, ο Στεφ Κάρι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος μπασκετμπολίστας κερδίζοντας μισθό 51.915.615 δολαρίων την περασμένη σεζόν, σύμφωνα με το ESPN, ενώ την περασμένη σεζόν, ο Λεμπρόν Τζέιμς κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 47.607.350 δολαρίων.

Οι αριθμοί

Το Basketball Forever διαπίστωσε ότι το 2023, οι content creators της πλατφόρμας κέρδισαν συνολικά 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με τα 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια που κέρδισαν οι παίκτες του NBA – που θα πει 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα. Βέβαια, οι content creators του Only Fans είναι πολύ περισσότεροι.

Όλοι ξέρουμε πόσα χρήματα μπορεί να αποφέρει το OnlyFans στους δημιουργούς του. Μάλιστα, σύμφωνα με το Medium, η πρώην σταρ της Disney, Μπέλα Θορν, εκτιμάται ότι κερδίζει 11 εκατομμύρια δολάρια το μήνα στην πλατφόρμα, κάτι που θα την έφερνε στην κορυφή της λίστας των κερδισμένων του NBA.

Οι αντιδράσεις

Διάφοροι χρήστες του X αντέδρασαν με τα αποτελέσματα της μελέτης με έναν μάλιστα να σχολιάζει: «Το 0% αυτών των δημιουργών OF μπορεί να νικήσει έστω και 1 παίκτη του NBA στο μπάσκετ». Και με τα δίκια του, να πούμε κάπου εδώ, αλλά, μεταξύ μας τώρα… Θα μπορούσε ο Λεμπρόν Τζέιμς να κάνει αυτό που κάνει η Μπέλα Θορν;

*Πηγή: Unilad

Only in

Η νέα κόκκινη γραμμή του Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κι άλλες φορές βάλει κόκκινες γραμμές, ωστόσο τις είδε να παραβιάζονται - Η ανάλυση του BBC για την τωρινή κατάσταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024