Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ορλάντο Μπλουμ: Πλέκει το εγκώμιο της Κέιτι Πέρι στα MTV Video Music Awards 2024

Ορλάντο Μπλουμ: Πλέκει το εγκώμιο της Κέιτι Πέρι στα MTV Video Music Awards 2024

Η Κέιτι Πέρι αγκάλιασε και φίλησε τον Ορλάντο Μπλουμ κρατώντας μια πεταλούδα.

Ο Ορλάντο Μπλουμ έπλεξε το εγκώμιο της συντρόφου του, τραγουδίστριας, Κέιτι Πέρι στη σκηνή της τελετής απονομής των MTV Video Music Awards (VMAs) 2024.

Η Κέιτι Πέρι έλαβε το βραβείο στην κατηγορία Πρωτοπορίας στην Τέχνη των Μουσικών Βίντεο (Video Vanguard), στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο UBS Arena στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης το βράδυ της Τετάρτης.

Με το ίδιο βραβείο έχουν τιμηθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων οι Μαντόνα, Τζάνετ Τζάκσον, Τζένιφερ Λόπεζ και Ριάνα.

Η απονομή βραβείου στην Κέιτι Πέρι

Ο Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ απένειμε το βραβείο στην Κέιτι Πέρι, με την οποία έχει μία κόρη τη Νταίζη Ντόουβ και μίλησε για εκείνη χρησιμοποιώντας το πραγματικό της όνομα και όχι το καλλιτεχνικό.

«Την ερωτευτήκατε ως Κέιτι Πέρι, εγώ την ερωτεύτηκα ως Κάθριν Χάντσον»

«Την γνωρίζετε ως μια παγκόσμια σούπερ σταρ που φέρνει αγάπη, φως και τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ της σε κάθε τραγούδι που γράφει και μουσικό βίντεο που δημιουργεί. Την ξέρω ως μητέρα, ως σύντροφο που φέρνει την ίδια αγάπη και χαρά στην οικογένειά μας» υπογράμμισε ο Ορλάντο Μπλουμ για την Κέιτι Πέρι.

«Σε στιγμές που το χρειαζόμασταν περισσότερο, η μουσική της και ο αξιόλογος κόσμος που δημιουργεί έφεραν μια αίσθηση χαράς και γέλιου, εμπνέοντας γενιές ανθρώπων από όλο τον κόσμο» πρόσθεσε ο Ορλάντο Μπλουμ.

«Αγαπά με όλη της την καρδιά και είναι ακαταμάχητη» τόνισε ο Ορλάντο Μπλουμ για την Κέιτι Πέρι.

Η Κέιτι Πέρι αγκάλιασε και φίλησε τον Ορλάντο Μπλουμ κρατώντας μια πεταλούδα.

Τι είχε πει η Κέιτι Πέρι για τη σχέση τους

Αφού τα βρήκαν αρχικά το 2016, η Κέιτι Πέρι μοιράστηκε πρόσφατα κάποιες πληροφορίες για το πώς διατηρούν μια υγιή σχέση για χάρη της οικογένειάς τους.

«Θέλουμε να εξελισσόμαστε αυτός είναι νομίζω ο λόγος που είμαστε στη σχέση μας είναι για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ώστε να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε αυτό το όμορφο ανθρώπινο πλάσμα (το παιδί τους)», είπε στο podcast Call Her Daddy του Alex Cooper στις 4 Σεπτεμβρίου. «Είναι διαφορετικά στρώματα. Όσο περισσότερο κάνουμε τη δουλειά, τόσο περισσότερο βρίσκουμε το επόμενο επίπεδο».

Σκεπτόμενη το χρόνο τους στη συμβουλευτική του ζευγαριού, η τραγουδίστρια του «Wide Awake» Κέιτι Πέρι σημείωσε ότι πρόκειται για μια συνεχή διαδικασία.

«Μερικές φορές κολλάμε», παραδέχτηκε, «και λέμε: «Εντάξει, ας πάμε να κάνουμε τη δουλειά και αυτό θα είναι ενοχλητικό και δεν θέλω να το κάνω. Δεν έχουμε τον χρόνο. Είμαι κουρασμένη». Αλλά θα το κάνουμε. Και βρίσκουμε το επόμενο επίπεδο. Γι’ αυτό συνεχίζουμε τη σχέση μας».

Only in

Προ των πυλών ο «πόλεμος» Ρωσίας - Δύσης: ΗΠΑ και Βρετανία κανονίζουν τα επόμενα βήματα

Ο Μπάιντεν φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ανοίξει το δρόμο στην Ουκρανία για την εκτόξευση δυτικών όπλων μεγάλου βεληνεκούς βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024