Είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι αν ο χρόνος δεν περνά πάνω από κάποιο άτομο στον πλανήτη, αυτό το άτομο είναι η Σάρον Στόουν. Στα 66 της χρόνια η χολιγουντιανή σταρ συνεχίζει να τραβά κάθε βλέμμα γύρω της με την παρουσία της.

Η ηθοποιός έκανε τις προηγούμενες ημέρες μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου βγαίνει από μια πισίνα, ανεβαίνοντας κάποια εσωτερικά σε αυτήν σκαλοπάτια, ενώ φανερώνει σιγά-σιγά το εκθαμβωτικό της σώμα με τα «ατελείωτα πόδια» που μας «στοίχειωσε» στο «Βασικό Ένστικτο» (1992).

Η 66χρονη φόρεσε ένα τολμηρό μπικίνι με animal print και μας έδειξε τον τρόπο να έχουμε κι εμείς συγκλονιστικά ποδιά σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Η Στόουν κάνει την γυμναστική της και μέσα στην πισίνα της, κατά πώς φαίνεται. Συγκεκριμένα, βγαίνοντας από το νερό παρατηρούμε να αφορά στο πόδια της βαράκια ειδικά διαμορφωμένα για να στηρίζονται στους αστραγάλους την ώρα που κολυμπά. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς στο πλάι αριστερά του βίντεο θα δει πληθώρα οργάνων ειδικά διαμορφωμένων για αν μπαίνουν στο νερό.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Μόλις τελείωσα την προπόνησή μου με την  @kristinemarie_18 ακριβώς πριν πάω στα γυρίσματα του «NOBODY 2» με τον @therealbobodenkirk. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη». Εύκολο είναι να συμπεράνουμε λοιπόν πως πρόκειται για την ρουτίνα γυμναστικής της Στόουν, αλλά και ότι το σώμα αυτό δεν διατηρείται σε αυτή την κατάσταση τυχαία.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)