Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζένι Γκαρθ: Είχε χωρίσει με τον σύντροφό της για 10 μήνες γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί

Τζένι Γκαρθ: Είχε χωρίσει με τον σύντροφό της για 10 μήνες γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί

Η Τζένι Γκαρθ αποκάλυψε το αντίκτυπο των αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης στο γάμο της.

Η Τζένι Γκαρθ αποκάλυψε τους λόγους που την κράτησαν σε απόσταση από τον σύζυγό της, Ντέιβ Άμπραμς για 10 μήνες. Το ζευγάρι πέρασε μια οδυνηρή εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης, καθώς προσπαθούσαν να αποκτήσουν έναν καρπό του έρωτά τους, όπως είπε σε συνέντευξή της στο SELF.

«Προσπαθούσαμε να κάνουμε ένα μωρό και συνεχίζαμε να αποτυγχάνουμε. Και αυτό ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για τη σχέση μας και για εμάς ατομικά», είπε χαρακτηριστικά η 52χρονη.

Ο Άμπραμς υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την ηθοποιό τον Απρίλιο του 2018, όμως στη συνέχεια έστειλε δικαστικά έγγραφα που ακύρωσαν το αίτημά του, τον Φεβρουάριο του 2019. Αργότερα εκείνο το έτος, η Γκαρθ είπε στο People ότι εκείνη και ο Άμπραμς «χρειάζονταν αυτόν τον χρόνο για να αναπτυχθούν» ως άτομα. Βέβαια, όπως είπε στη συνέντευξή της στο SELF κάποια χρόνια αργότερα, το διάστημα που πέρασαν χώρια τους βοήθησε να συνειδητοποιήσουν την αγάπη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο και να ξεχάσουν για λίγο την πίεση που ασκούσαν στον εαυτό τους για να αποκτήσουν παιδί. Μάλιστα, το ζευγάρι αποφάσισε πως δεν θέλει πλέον να αποκτήσει παιδί, σύμφωνα με το Ε!News.

«Ο Ντέιβ είναι απλώς ένας απίστευτα υποστηρικτικός, στοργικός άνθρωπος. Απλά πάντα σκέφτεται πώς μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη και πώς να κάνει τη μέρα να πάει καλύτερα. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη γενναιοδωρία του πνεύματός του και την αγάπη του», τόνισε.

Η πρωταγωνίστρια του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»  έχει αποκτήσει ήδη τρεις κόρες από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πίτερ Φασινέλι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2012.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024