Μην πιστεύετε ποτέ 100% όσα βλέπετε από τις διαφημίσεις καθώς όπως φαίνεται μπορεί να πέσετε εύκολα θύματα.

Μία γυναίκα από την Αργεντινή το κατάλαβε με τον χειρότερο τρόπο.

«Αισθάνομαι εξαπατημένη, παιδιά», έγραψε η φερόμενη ως θύμα, Clarisa Murgia, στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο μοιράστηκε στο Tik Tok και έχει περισσότερες από 3,1 εκατομμύρια προβολές.

Όπως αποκαλύπτει πλήρωσε μία περιουσία για ένα δωμάτιο με υπέροχη θέα στη θάλασσα – έτσι τουλάχιστον φαινόταν στις φωτογραφίες της πλατφόρμας που χρησιμοποίησε – το οποίο τελικά δεν ήταν αυτό που φαινόταν.

Ωστόσο, όταν έκανε check in, ανακάλυψε ότι η λεγόμενη «θέα στον ωκεανό» ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια φωτογραφία.

Το βίντεο με τίτλο «προσδοκία έναντι πραγματικότητας», απεικονίζει την «υπέροχη θέα» από την οπτική γωνία της influencer και των φίλων της που ατενίζουν από το μπαλκόνι του δωματίου. Ωστόσο, όταν η κάμερα πλησιάζει, γίνεται σαφές ότι η θάλασσα είναι στην πραγματικότητα απλώς μια αφίσα σε ένα βρώμικο κτίριο απέναντι από το πανδοχείο.

«Κανείς δεν με έχει εξαπατήσει έτσι στο παρελθόν», ακούγεται να λέει γελώντας η γυναίκα.

Οι σχολιαστές του TikTok βρήκαν αστείο το γεγογνός με το catfishing στις διακπές της Murgia, με έναν να γράφει: «Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι ξεκαρδιστικό». «Το πίστεψα για μια στιγμή», εξομολογήθηκε ένας άλλος.

Δείτε το βίντεο:

@clarisamurgia Espectativa vs realidad 😂 #italia #parati #italy #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #beach #playa #spiaggia #mare #vacanza #estate ♬ Risa Exagerada – Kosovo inefi