Ήταν Μάρτιος του 2020 όταν ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο, όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά για τα παγκόσμια δεδομένα: το lockdown εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Από τότε, βέβαια, έχουν περάσει κάτι περισσότερο από 4 χρόνια και η λέξη «κορονοϊός» έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Για την ακρίβεια τον θυμόμαστε μόνο αν κολλήσει κάποιος στο γραφείο ή αν βγει η Ματίνα Παγώνη σε κάποιο κανάλι για να μιλήσει για κάποια υποπαραλλαγή του.

Όπως έκανε το πρωί της Παρασκευής, η οποία μιλώντας στο  MEGA και στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» , αναφέρθηκε στη νέα υποπαραλλαγή του ιού που έκανε την εμφάνισή της στην Ευρώπη και ως τώρα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο, αυτή η κουβέντα της Ματίνας Παγώνη με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη θα μας μείνει στη μνήμη για όλους τους… λάθους λόγους.

«Από ότι μας λένε οι γερμανοί, φεύγει η υποπαραλλαγή FLiRT και έρχεται η καινούργια» λέει η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, για να κάνει το… λάθος η Ανθή Βούλγαρη και να ρωτήσει: «Πώς τη λένε την καινούργια;». Και εκεί ξεκίνησε το αλαλούμ.

«Αυτή λέγεται Τσεκ. Χ, Ε, C» απαντάει αρχικά η Ματίνα Παγώνη. «Εξ;» ρωτάει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, «σεξ;» πετάγεται η Ανθή Βούλγαρη, «ναι» λέει η Παγώνη αλλά μιλώντας στον Χασαπόπουλο και ουχί στην Βουλγαράκη, «σεξ λέγεται;» επιμένει η παρουσιάστρια, με την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ να κοιτάει λίγο στα χαμένα, την ώρα που ο συνάδερφός της κάνεις spelling ψάχνοντας τα σωστά γράμματα, με τα «εξ», «σε», «σι» να μπερδεύονται και την Ανθή Βουλγαράκη να έχει κολλήσει στο σεξ και την Παγώνη να ρωτάει αποσβολωμένη «ποιο σεξ;».

Μετά από ένα λεπτό και αφού άκρη δεν βγήκε με τα γράμματα της νέας υποπαραλλαγής, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βουλγαράκη αποφάσισαν να τη λένε «sex» για ευκολία.  Για όσους, πάντως, θέλουν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, η κανονική της ονομασία είναι «XEC».

Δείτε το βίντεο: