Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελούδης: Η σχολική χρονιά δεν μπορεί να ξεκινά με ανατροπές στο παρά 5΄ – Τι είπε για τις συγχωνεύσεις

Αγγελούδης: Η σχολική χρονιά δεν μπορεί να ξεκινά με ανατροπές στο παρά 5΄ – Τι είπε για τις συγχωνεύσεις

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάργηση ολιγομελών τμημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα των μαθητών

Τον προβληματισμό του για τις «αιφνιδιαστικές κινήσεις» με συγχωνεύσεις σε τμήματα σχολείων του δήμου Θεσσαλονίκης εκφράζει ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, την ώρα που γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί κινητοποιούνται τις τελευταίες ημέρες ζητώντας να μην εφαρμοστεί η απόφαση που ουσιαστικά καταργεί κατευθύνσεις και ειδικότητες από Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ.

Η σχολική χρονιά δεν μπορεί να ξεκινά με ανατροπές στο παρά 5′, με την επίκληση ενός εξορθολογισμού που καταστρατηγεί την κοινή λογική

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης τονίζει ότι η σχολική χρονιά δεν μπορεί να ξεκινά με ανατροπές στο παρά 5′ και καλεί την αρμόδια Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης να προτάξει το συμφέρον των μαθητών, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργία όλων των τμημάτων, σε όλα τα σχολεία

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Αγγελούδης

«Ως νέα δημοτική Αρχή έχουμε επιλέξει συνειδητά να φέρουμε στο προσκήνιο και να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα το μείζον ζήτημα της σχολικής στέγης.

Η διεκδίκησή μας φαίνεται πως αποδίδει καρπούς και είμαι βέβαιος πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε να μοιραστούμε με τους δημότες μας καλά νέα.

Την ίδια ώρα, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για αιφνιδιαστικές κινήσεις που ανατρέπουν την καθημερινότητα των μαθητών, όπως συμβαίνει με την απόφαση για τη μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων σε σχολεία του Δήμου μας.

Η σχολική χρονιά δεν μπορεί να ξεκινά με ανατροπές στο παρά 5′, με την επίκληση ενός εξορθολογισμού που καταστρατηγεί την κοινή λογική.

Καλούμε την αρμόδια Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης να προτάξει το συμφέρον των μαθητών και να διασφαλιστεί η λειτουργία όλων των τμημάτων, σε όλα τα σχολεία».

Only in

Προ των πυλών ο «πόλεμος» Ρωσίας - Δύσης: ΗΠΑ και Βρετανία κανονίζουν τα επόμενα βήματα

Ο Μπάιντεν φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ανοίξει το δρόμο στην Ουκρανία για την εκτόξευση δυτικών όπλων μεγάλου βεληνεκούς βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024