Στο στόχαστρο ληστών μπήκε ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/09), ο οποίος έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο Κολωνάκι.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, με ανάρτησή του στα social media, ενημερώνοντας για τα όσα συνέβησαν.

Όλα συνέβησαν στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/09), όταν δύο άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμα του σχεδιαστή μόδας. Υπό την απειλή όπλου του πήραν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ που διέθετε και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια.

Την προανάκριση και την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος κατέφυγε στο προφίλ του στο Facebook για την περιπέτεια που βίωσε. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δεν τρόμαξε αλλά χειρίστηκε το περιστατικό με μεγάλη ψυχραιμία.

Βίντεο: Ο Ερωτόκριτος περιγράφει όσα συνέβησαν όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους δύο ληστές

«Ληστεία στο σπίτι μου τώρα. Το να έρθεις αντιμέτωπος με 2 ληστές με όπλα που έχουν μπει σπίτι σου στις 3μιση ώρα το πρωί και αυτό ακόμη είναι θέμα οπτικής πώς θα το δεις. Πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη που χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους συνειδητοποίησα ότι ακόμη και σε αυτή τη συνθήκη μπορείς να είσαι στην αφοβία και συμπόνια.

Η Ελλάδα μας και οι δημόσιοι λειτουργοί της. Χρειαζόμαστε ενεργούς πολίτες και μια επανεκκίνηση του Δικαίου απ’ την αγανάκτηση των πολιτών στην ανάκτηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών μας. Με ισονομία» γράφει στην ανάρτησή του ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος.

Δείτε το βίντεο