Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση αφαίρεσης του εμβρύου από την 34χρονη

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση αφαίρεσης του εμβρύου από την 34χρονη

Η γυναίκα, που βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Σε χειρουργική επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης και την αφαίρεση του εμβρύου, υποβλήθηκε, σύμφωνα με πηγές του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», η 34χρονη που παρασύρθηκε μαζί με τον 37χρονο άντρα της και το δύο ετών παιδάκι τους από αυτοκίνητο, καθώς περπατούσαν σε περιοχή της Θέρμης.

Η γυναίκα, που βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου». Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο διότι είχαν ανευρεθεί αρνητικοί παλμοί του εμβρύου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Θυμίζουμε ότι η 34χρονη παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό ΙΧ στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον 36χρονο σύζυγό της και το δύο χρονών παιδί τους. Τόσο η ίδια όσο και ο άντρας παραμένουν διασωληνωμένοι, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ο 46χρονος οδηγός που κατηγορείται για το τροχαίο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με τριπλή παράσυρση είναι αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και για σωματική βλάβη από αμέλεια και κατά συρροή.

Ο 46χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο και ο οποίος κρατείται μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, οπότε θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε τροχαίο με παράσυρση.

Το χρονικό του ατυχήματος

Το τροχαίο σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν η οικογένεια βρισκόταν στο δρόμο που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με την Περαία.

Ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν οι τρεις τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ αποκαλύφθηκε πως είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα του, πριν και μετά το τροχαίο. Στο πρώτο τηλεφώνημα της είπε ότι βρίσκεται σε μια παραλία και στο δεύτερο ότι «παρέσυρε τρία άτομα».

Τη Δευτέρα απολογείται ο κατηγορούμενος

Στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης οδηγήθηκε χθες το πρωί ο 46χρονος ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης, παρέσυρε το πρωί της Τετάρτης το ζευγάρι με το δύο ετών παιδί του σε δρόμο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 46χρονο ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη.

Συγκεκριμένα, διώκεται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Με τη δίωξη σε βάρος το πραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση. Ο οδηγός θα απολογηθεί την Δευτέρα. Ωστόσο, μετά την τελευταία εξέλιξη και καθώς υπάρχει πλέον επιβεβαιωμένος θάνατος, ενδέχεται να αλλάξει το κατηγορητήριο.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024