Το πρώτο teaser της νέας prequel σειράς του «Dexter», με τίτλο «Dexter: Original Sin», κυκλοφόρησε. Η σειρά «Original Sin» θα εστιάζει στον διάσημο δολοφόνο, όπως και το Dexter που αγαπήσαμε άλλωστε, αλλά σε νεαρή ηλικία.

Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Μαϊάμι το 1991 και θα ακολουθεί τα πρώτα βήματα της ιστορίας του Dexter Morgan όταν διαπράττει τον πρώτο του φόνο. Όταν οι αιμοδιψείς του παρορμήσεις γίνονται ανεξέλεγκτες, ο κατά συρροή δολοφόνος πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται το σκοτάδι της ψυχής του.

Η φωνή του Μάικλ Σ. Χολ ακούγεται στο τρέιλερ, κάνοντάς πολλούς να πιστεύουν ότι θα επιστρέψει στη σειρά. Η αλήθεια είναι όμως πως τον νεαρό δολοφόνο θα τον υποδυθεί ο Πάτρικ Γκίμπσον. Ο 29χρονος, μάλιστα, μπορούμε να πούμε ότι ίσως και να αποτελεί μια καλή πιστή αντιγραφή μια νεαρής εκδοχής του Morgan που μας κράτησε σε αγωνία επί οκτώ ολόκληρες σεζόν, όπως παρατηρούμε στην πρόγευση της ταινίας .

Ο Σολ δήλωσε στο EW νωρίτερα φέτος: «Τα σενάρια που έχουν γραφτεί είναι φανταστικά. Ανυπομονώ, σαν θαυμαστής, να τη δω, και σαν ηθοποιός, να δω πραγματικά πλάνα από πράγματα που είχα φανταστεί για τον εαυτό μου όταν φανταζόμουν τις πρώτες μέρες του Dexter. Τώρα θα έχω αυτήν την εκδοχή της μνήμης του σε τεχνικολόρ για να αναφέρομαι σε αυτήν. Και νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει να διαμορφώσω την εμπειρία μου για ό,τι έρθει στη συνέχεια στην άλλη σειρά, για την οποία μπορώ να μιλήσω μόνο αόριστα αυτή τη στιγμή».

Σε άλλα νέα, το καστ της σειράς περιλαμβάνει τη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, κάτι που ήταν άγνωστο μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ. Επιπλέον μέρος της σειράς θα είναι και οι Κρίστιαν Σλέιτερ και Πάτρικ Ντέμπσεϊ, μεταξύ άλλων.

Φυσικά, οι αντιδράσεις του fan club της σείρας είναι διχασμένες, όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, με τους μισούς να αγωνιούν για την έλευση του prequel και τους υπόλοιπους να φοβούνται μην απογοητευθούν. Μένει, τώρα, να δούμε ποια θα είναι η αγαπημένη σε όλους μας, Ντέμπρα, της οποίας την απώλεια  θρηνήσαμε σα να χάσαμε πια δικό μας άνθρωπο κατά τη διάρκεια του Dexter (2006-2013).