Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έκλειψη Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Έκλειψη Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Με αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής τους θα βρεθούν αντιμέτωπα κάποια ζώδια, εξαιτίας της Ηλιακής και μια Σεληνιακής έκλειψης του φθινοπώρου.

Είναι πολλά τα όσα έχουν να ποριμένουν τα ζώδια από τη νέα σεζόν, αφού θα πραγματοποιηθούν αλλαγές και εκλείψεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Οι αστρολόγοι ερμηνεύουν και δίνουν τις απαντήσεις τους με βάση τη θέση των πλανητών, και αξίζει να δώσουμε λίγη παραπάνω προσοχή στην Ηλιακή Έκλειψη που πλησιάζει και πραγματοποιείται στις 18 του μήνα.

Το φθινόπωρο του 2024 θα έχουμε δύο εκλείψεις, μια Ηλιακή και μια Σεληνιακή, που θα επηρεάσουν διαφορετικούς εκπροσώπους του ζωδιακού καθώς σχηματίζονται σε διαφορετικούς ζωδιακούς άξονες. Η πρώτη έκλειψη είναι Σεληνιακή και λαμβάνει χώρα στις 18/09/2024 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων για πρώτη φορά μετά από μια επταετία επηρεάζοντας τον μεταβλητό σταυρό: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Η δεύτερη είναι τον Οκτώβριο, αλλά τώρα θα εστιάσουμε στην πρώτη έκλειψη που πλησιάζει. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ιδιαίτερα μεταβατικό στάδιο, και οι αλλαγές θα είναι το μόνο σίγουρο. Η έκλειψη αυτή σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.

Όταν συμμετέχουν σε μια έκλειψη εξωκρόνιοι πλανήτες, όπως στη συγκεκριμένη, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουμε ακραία μετεωρολογικά ή και γεωφυσικά φαινόμενα πριν ή μετά την έκλειψη, ακόμη και πολιτικά γεγονότα που θα αλλάξουν την ιστορία.

Πάμε να δούμε ποιες δυάδες ζωδίων θα επηρεαστούν με τον ίδιο τρόπο, από την έκλειψη στις 18/09 και θα δουν μεταμορφωτικές αλλαγές.

Δίδυμοι και Τοξότες

Στο προσκήνιο μπαίνει η οικογενειακή και η επαγγελματική σας ζωή. Είναι ώρα να προχωρήσετε σε αλλαγές, είτε αφορά μια μετακόμιση, είτε αλλαγές στο ήδη υπάρχον σπίτι σας, ακόμη δεν αποκλείεται και μια αλλαγή στην κατεύθυνση της καριέρας σας. Πολύ πιθανόν να πάρετε τώρα αποφάσεις που θα αλλάξουν οριστικά την πορεία σας. Αν σε μια δουλειά νιώθετε πλέον εξουθενωμένοι και δε λαμβάνετε ικανοποίηση, είναι πιθανό να μπείτε στη διαδικασία να τη σταματήσετε. Αν από την άλλη νιώθετε ικανοποιημένοι, τότε κάτω αυτή την επιρροή μπορεί να προκύψει μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Παρθένοι και Ιχθύες

Η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στα ζώδια σας και σας οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και περισσότερες εξελίξεις. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, στις σχέσεις σας, στη δουλειά ή να έχετε και μετακομίσεις. Μπορεί να αποφασίσετε έναν χωρισμό από μια σχέση ή μια συνεργασία, ή να πάτε μια σχέση στο επόμενο στάδιο. Σαφώς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα υγείας και να μην παίρνετε ρίσκο. Αυτή είναι η αρχή μια περιόδου σχεδόν 2,5 χρόνων που θα φέρει σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συνήθως η επιρροή των εκλείψεων φέρνει απρόσμενες εξελίξεις, αλλά σε γενικές γραμμές απλώς δείχνει ότι σε μια κατάσταση που χτιζόταν εδώ και καιρό ήρθε η στιγμή των οριστικών αποφάσεων.

* Πηγή: Grace

Only in

Προ των πυλών ο «πόλεμος» Ρωσίας - Δύσης: ΗΠΑ και Βρετανία κανονίζουν τα επόμενα βήματα

Ο Μπάιντεν φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ανοίξει το δρόμο στην Ουκρανία για την εκτόξευση δυτικών όπλων μεγάλου βεληνεκούς βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024