Η Κένταλ Τζένερ πάτησε στα χνάρια της αδερφής της, Κιμ Καρντάσιαν, και αποφάσισε να δοκιμάσει κι εκείνη το ξανθό. Αποχωρίστηκε, λοιπόν, τα σοκολατί μαλλιά της και υιοθέτησε μια ξανθιά, σαμπανιζέ απόχρωση κάνοντας τους φανς της να παραμιλούν με αυτήν τη δραματική αλλαγή.

Η Κένταλ Τζένερ δημοσίευσε πριν μερικές μέρες ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram δείχνοντάς μας το νέο της haircolor. Το top model άφησε τις ρίζες σκούρες κι έβαψε τα υπόλοιπα μαλλιά της σε έναν χρυσαφί, σαμπανιζέ ξανθό τόνο. Το καινούριο της look την έκανε να μοιάζει με πρωταγωνίστρια σε μια ρομαντική κομεντί της δεκαετίας του ’90, όμως δεν αποκάλυψε τον λόγο αυτής της δραστικής αλλαγής.

Η hair colorist που έκανε αυτήν την αλλαγή ήταν η Τζένα Πέρι, η οποία έχει συνεργαστεί με celebrities όπως η Κλόι Σεβινί και η Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ. Μάλιστα, το χρώμα δεν ήταν το μόνο διαφορετικό στοιχείο πάνω στα μαλλιά της Kendall Jenner. Η hairstylist Τζέσικα Γκίλιν έκοψε κοντά τα μαλλιά του μοντέλου κι έκανε ένα διακριτικό φιλάρισμα.

Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η 28χρονη σταρ μοιάζει πολύ με τη Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι -φοράει ένα μαύρο μπλουζάκι με μαύρο δερμάτινο blazer και σκούρο τζιν. Σε συνδυασμό με τα γυαλιά «Bayonetta» και τα μαλλιά της που είναι πιασμένα με ένα κλάμερ, το top model μάς έφερε στο μυαλό την αίγλη της Κένεντι.

«Μου πήρε δύο μέρες για να δημιουργήσω αυτό το χρυσαφένιο ξανθό» αποκάλυψε η Τζένα Πέρι στη Vogue και επιβεβαίωσε αυτό που βλέπουμε όλοι, ότι δηλαδή η αλλαγή που έκανε η Κένταλ Τζένερ είναι «πραγματικά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90». Για να διατηρήσει τα μαλλιά του μοντέλου υγιή, μάλιστα, η Πέρι επέλεξε τα προϊόντα Olaplex, τα οποία συνιστά ανεπιφύλακτα για τη διατήρηση του χρώματος.

* Πηγή: Grace