Η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ είναι από τις γυναίκες που καθηλώνουν με τη φυσική ομορφιά τους. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έκανε πρόσφατα μια αλλαγή στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό! Εάν είστε ήδη ξανθιές και θέλετε μια ανανέωση ή σκέφτεστε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι, κρατήστε σημειώσεις.

Πριν μερικές μέρες, η glam ομάδα του μοντέλου δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες της εμφάνισής της για το Nosferatu press event στο Λονδίνο. Στις φωτογραφίες, η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ φοράει ένα σκούρο μπλε φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη, το οποίο συνδύασε με το νέο της hair look. Τα μάτια όλων φυσικά στράφηκαν στην αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Ακριβώς πάνω στην ώρα για το φθινόπωρο, άλλαξε το απαλό ξανθό της βανίλιας που είχε τόσο καιρό με μια νέα πιο σκούρα ξανθιά απόχρωση -το χρώμα επιμελήθηκε η hair colorist Κας Κίντινγκ.

«Ήθελα πραγματικά να αναδείξω τη φυσική της κομψότητα με αυτό το χρώμα. Φαίνεται ιδιαίτερα πολυτελές και αποπνέει μια… old money αίσθηση» ανέφερε η hair colorist σε συνέντευξή της στο Byrdie. Το χρώμα της Λίλι-Ρόουζ Ντεπ είναι το τέλειο ξανθό: είναι μια μίξη από ζεστές καραμελέ και μελί αποχρώσεις, ενώ βλέπουμε και ανοιχτούς καφέ τόνους, που όλοι μαζί δημιουργούν ένα όμορφο φυσικό αποτέλεσμα. Η hair colorist χαρακτηρίζει το χρώμα ως «rich beige blonde».

Για να συμπληρώσει το νέο χρώμα, ο hairstylist Πίτερ Λουξ έκανε ένα διακριτικό φιλάρισμα στα μαλλιά του μοντέλου κι έπειτα δημιούργησε χαλαρούς κυματισμούς κυρίως στις άκρες.

Αν σκοπεύετε να υιοθετήσετε το χρώμα των μαλλιών του μοντέλου, η Κας Κίτινγκ προτείνει να ζητήσετε ένα «φυσικό μπεζ ξανθό». «Είναι ένα απαλό ξανθό που συνδυάζει τόσο σταχτί όσο και μπεζ τόνους. Θα πρέπει να είναι λίγο πιο σκούρο στη ρίζα και όσο προχωράτε προς τις άκρες να έχει πιο ανοιχτόχρωμες χρυσές μπεζ αποχρώσεις» αποκάλυψε η ίδια.

* Πηγή: Grace