Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ντυθείτε! Τα 4 πανωφόρια που θα φορεθούν πολύ φέτος το φθινόπωρο

Ντυθείτε! Τα 4 πανωφόρια που θα φορεθούν πολύ φέτος το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο μπήκε και μαζί του έφερε τα fashion trends που θα κάνουν τη διαφορά αυτή τη σεζόν.

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, η φύση μεταμορφώνεται, τα φύλλα παίρνουν χρυσαφένιες αποχρώσεις, ο αέρας γίνεται πιο δροσερός και τα νέα fashion trends, προσκαλώντας μας σε μια ανανέωση τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στην γκαρνταρόμπα μας.

Τα jackets γίνονται ο ιδανικός σύμμαχος για να αγκαλιάσουμε αυτήν την αλλαγή, προσφέροντας ζεστασιά αλλά και στιλ στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Φέτος, οι κορυφαίες τάσεις στα jackets φέρνουν έναν αέρα νοσταλγίας και μοντέρνας αισθητικής, με το dark denim, το suede, το barn jacket και το cow print να πρωταγωνιστούν.

Ας ανακαλύψουμε μαζί τις τάσεις που θα μας συνοδεύσουν στις πιο κομψές φθινοπωρινές στιγμές μας.

Dark Denim – Το απόλυτο cool vibe

Το denim δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αλλά αυτή τη σεζόν το βλέπουμε σε μια πιο σκοτεινή και μυστηριώδη εκδοχή. Το dark denim jacket γίνεται η τέλεια επιλογή για τις πρώτες φθινοπωρινές βόλτες, δίνοντας έναν αέρα ανεπιτήδευτου coolness. Φορέστε το με ένα λευκό t-shirt και δερμάτινες μπότες για ένα casual, καθημερινό look ή συνδυάστε το με μεταξωτές φούστες για μια πιο μοντέρνα προσέγγιση.

Suede – Η απαλή πολυτέλεια του φθινοπώρου

Το suede jacket επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας μαζί του τη ζεστασιά της γης και την πολυτέλεια του χειροποίητου. Αυτή η κλασική υφή, με την μαλακή της αίσθηση, είναι ό,τι καλύτερο για τις φθινοπωρινές μέρες που απαιτούν κάτι παραπάνω από στιλ – μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Οι αποχρώσεις του καφέ, του χακί και του μπεζ κυριαρχούν, δημιουργώντας μια σύνδεση με τα χρώματα της φύσης. Συνδυάστε το με πλεκτά πουλόβερ και τζιν παντελόνια για μια εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα κομψή και ανεπιτήδευτη. Το suede jacket είναι ένα κομμάτι-κλειδί για όσες θέλουν να ενσωματώσουν μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας στην γκαρνταρόμπα τους.

Barn Jacket – Η επιστροφή στην ύπαιθρο

Το barn jacket αποπνέει έναν ρουστίκ, vintage αέρα που μας ταξιδεύει πίσω στην ύπαιθρο και τις πιο απλές στιγμές της ζωής. Με έντονες επιρροές από την αισθητική της αγροτικής ζωής, αυτό το jacket γίνεται το ιδανικό πανωφόρι για τις μέρες που θέλετε να βυθιστείτε στη ζεστασιά της υπαίθρου, ακόμη και αν βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης. Οι γήινες αποχρώσεις του μπεζ, χακί, καφέ και του μουσταρδί συνδυάζονται με πρακτικές λεπτομέρειες όπως μεγάλες τσέπες και γιακάδες από δέρμα ή κοτλέ, προσφέροντας έναν συνδυασμό πρακτικότητας και διαχρονικού στιλ. Φορέστε το με cozy κασκόλ και μποτάκια για ένα look που φέρνει τον ρομαντισμό του φθινοπώρου κατευθείαν στην καθημερινότητά σας.

Cow Print – Η wild πλευρά της μόδας

Για όσες επιθυμούν να τολμήσουν κάτι διαφορετικό, το cow print jacket είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Το μοτίβο αυτό, εμπνευσμένο από τη Δύση, συνδυάζει την παιχνιδιάρικη και τολμηρή πλευρά της μόδας με το φθινοπωρινό σκηνικό. Το ασπρόμαυρο ή καφέ και λευκό σχέδιο, σε συνδυασμό με minimal σύνολα, δημιουργεί μια εμφάνιση που ξεχωρίζει και μαγνητίζει τα βλέμματα. Είναι το ιδανικό κομμάτι για τις γυναίκες που θέλουν να δώσουν ένταση και προσωπικότητα στο look τους, προσθέτοντας μια δόση wild-west γοητείας στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Φέτος το φθινόπωρο, τα jackets είναι οι πρωταγωνιστές που θα σας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση, προσφέροντας ζεστασιά και αξεπέραστο στιλ. Είτε προτιμάτε το ανεπιτήδευτο coolness του dark denim, την πολυτελή αίσθηση του suede, την κλασική κομψότητα του barn jacket ή την παιχνιδιάρικη wild πλευρά του cow print, οι επιλογές είναι αμέτρητες και γεμάτες φθινοπωρινή διάθεση. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τη μόδα του φθινοπώρου, να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να προσθέσετε μερικά από τα πιο must-have κομμάτια της σεζόν.

* Πηγή: Grace

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024