Η infotainment εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τον Κώστα Τσουρό παίρνει ξανά θέση στη μικρή οθόνη! Γιατί «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Έρχεται η πρεμιέρα

Ο Κώστας Τσουρός σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό μια φρέσκια τηλεοπτική πρόταση με στόχο την έγκυρη ενημέρωση, σε απόλυτη ισορροπία με την ψυχαγωγία. Το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» έγινε σημείο αναφοράς τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και επιστρέφει ανανεωμένο για δεύτερη χρονιά στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μαζί με τον έμπειρο δημοσιογράφο

H Νόνη Δούνια και η γνώριμη και δυναμική ομάδα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» που υποδέχεται κι ένα νέο μέλος: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου, Αλέξανδρος Πρίφτης και ο Πάνος Κατσαρίδης. Στην εκπομπή παρεμβαίνει, κάθε Κυριακή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον έμπειρο και εύστοχο σχολιασμό του.

Ρεπορτάζ, αναλυτική ενημέρωση για όσα απασχολούν την καθημερινότητα των τηλεθεατών, αλλά και όλες οι ειδήσεις από τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ δίνουν ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Ο Κώστας Τσουρός θα συνεχίσει να υποδέχεται στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής και της τηλεόρασης σε αποκαλυπτικές και διεισδυτικές συνεντεύξεις, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει.

#AkomaDenEidesTipota

Εκτέλεση παραγωγής: Barking Well

Παραγωγή: Alter Ego Media S.A. – MEGA

«ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!» ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΥΡΟ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:40 ΣΤΟ MEGA