Τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής σου είναι μπροστά σου και το φοιτητικό σπίτι θα αποτελέσει το καταφύγιο όπου θα ζήσεις μερικές από τις πιο ξεχωριστές και όμορφες στιγμές. Αφού το βρήκες στην κατάλληλη τοποθεσία, εξοπλίστηκες με όλα όσα χρειάζεσαι και το διακόσμησες ακριβώς όπως ήθελες, πιθανότατα θα σκέφτεσαι ότι έχεις όλα τα απαραίτητα. Ξεχνάς όμως τις μικροσυσκευές, που ακόμα και εάν φαντάζουν περιττές, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι είναι στην πραγματικότητα… σωτήριες.

Εκτός από το ψυγείο, την κουζίνα και φυσικά το πλυντήριο ρούχων, οι μικροσυσκευές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, καθώς θα σε διευκολύνουν και ταυτόχρονα θα εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο, αφού θα μπορείς κάνεις τις δουλειές σου πολύ πιο σύντομα.

Ποιες μικροσυσκευές χρειάζεσαι;

Θα βρεις όλες όσες χρειάζεσαι, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε μικροσυσκευές ενώ θα τις παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι εάν βρίσκεσαι.

Μάλιστα θα τις παραλάβεις όλες σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Φούρνος μικροκυμάτων

Μικρός και βολικός, ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί έναν δυνατό σύμμαχο, που θα απλοποιήσει την καθημερινότητά σου. Με τον φούρνο μικροκυμάτων θα μπορείς να απολαμβάνεις μέσα σε λίγα λεπτά ζεστό σπιτικό φαγητό, δίχως να χρειάζεται να περιμένεις.

Οι περισσότεροι φούρνοι μικροκυμάτων διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες, που σου επιτρέπουν να πειραματιστείς με τα δικά σου γρήγορα γεύματα ενώ ο κομψός σχεδιασμός τους ταιριάζει άψογα σε κάθε κουζίνα.

Φριτέζα αέρος

Οι φριτέζες αέρος είναι εξαιρετικά δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια και για καλούς λόγους. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή συσκευής εάν θέλεις να υιοθετήσεις έναν εύκολο, πιο υγιεινό, πιο οικονομικό και γρήγορο τρόπο μαγειρέματος.

Στα βασικά πλεονεκτήματα της φριτέζας αέρος συγκαταλέγεται το γεγονός ότι απαιτεί ελάχιστο λάδι για να μαγειρευτεί το φαγητό της επιλογής σου, με αποτέλεσμα το γεύμα σου να έχει λιγότερες θερμίδες και να είναι πιο ισορροπημένο.

Μπλέντερ

Το μπλέντερ θα σου χρειαστεί τόσο το πρωί όσο και το… βράδυ. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις απολαυστικά smoothies, ειδικά εάν θέλεις να ξεκινήσεις να τρως περισσότερα λαχανικά και φρούτα ή να έχεις μαζί σου ένα επαναφορτιζόμενο μπλέντερ για να απολαμβάνεις θρεπτικά συστατικά και τέλεια γεύση όποτε θέλεις.

Ευρύχωρο και πανίσχυρο, το μπλέντερ μπορεί να χρησιμεύσει και στην μαγειρική σου αφού μπορεί να αλέσει διάφορες τροφές για να τις ενσωματώσεις στα γεύματά σου. Επιπλέον χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία, τα μπλέντερ μπορούν να θρυμματίσουν ακόμα και πάγο για να φτιάχνεις τα πιο απολαυστικά κοκτέιλ.

Τοστιέρα

Ποιος δεν αγαπάει τα τοστ; Ειδικά το πρώτο καιρό στην σχολή, που δεν θα έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να προετοιμάζεις τα γεύματά σου, η τοστιέρα θα σε «σώσει» αφού θα μπορείς να ετοιμάζεις εύκολα και γρήγορα τοστ για να σε κρατήσουν μέσα στην ημέρα.

Μάλιστα ορισμένες τοστιέρες διαθέτουν αποσπώμενες πλάκες και μπορείς να ετοιμάσεις εύκολα από βάφλα μέχρι σάντουιτς. Η διαδικασία γρήγορης θέρμανσης θα σου επιτρέψει να έχεις το επιθυμητό γεύμα σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Καφετιέρα

Προτιμάς τον γαλλικό καφέ ή espresso; Όποια και εάν είναι η αγαπημένη σου επιλογή, η καφετιέρα φίλτρου ή αντίστοιχα η καφετιέρα espresso είναι απαραίτητη και για πολλούς λόγους. Ξεκινώντας με το βασικότερο, θα μπορείς να απολαμβάνεις κάθε πρωί τον καφέ σου δίχως να χρειάζεται να περιμένεις ή να βγεις από το σπίτι, απλώς πατώντας μερικά κουμπιά.

Η καφετιέρα θα σου ετοιμάζει στην συνέχεια τον καφέ σου, ακριβώς όπως το θέλεις για να ξεκινάς κάθε ημέρα δυναμικά και με ενέργεια. Επιπλέον ανάλογα με την καφετιέρα που θα επιλέξεις θα έχεις την δυνατότητα να φτιάχνεις και να απολαμβάνεις και άλλα ροφήματα, όπως η σοκολάτα.

Βραστήρας

Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός, ο βραστήρας δεν θα πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα, καθώς εκτός από την προετοιμασία των ροφημάτων μπορεί να σε βοηθήσει και στην προετοιμασία των γευμάτων σου.

Με τον βραστήρα το μαγείρεμα θα γίνει αισθητά πιο γρήγορο ενώ θα σε βοηθήσει και στην αφαίρεση εκείνων των επίμονων λεκέδων στα πιάτα.