Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το μακιγιάζ του φθινοπώρου: Πέντε trends που κάνουν τη διαφορά

Το μακιγιάζ του φθινοπώρου: Πέντε trends που κάνουν τη διαφορά

Ποια είναι αυτά οι τάσεις στο μακιγιάζ που θα «φορεθούν» πολύ τους επόμενους μήνες;

Κι ενώ το φετινό καλοκαίρι μάς παρουσίασε μερικές από τις πιο όμορφες τάσεις στο μακιγιάζ, δεν μπορούμε παρά να είμαστε απέραντα ενθουσιασμένες για το φθινόπωρο του 2024. Από το «black honey» μακιγιάζ μέχρι τις γκρι και πράσινες αποχρώσεις στα μάτια και τα έντονα κόκκινα χείλη που αποτελούν προοίμιο για τις ροζ αποχρώσεις του χειμώνα, τα κορυφαία fall makeup trends ανοίγουν τον δρόμο για μια συναρπαστική σεζόν.

Black honey makeup

Αν κάνετε μια περιήγηση στο TikTok, πιθανότατα να πέσετε πάνω στο “black honey” makeup, που αποτελεί μια τεράστια τάση αυτήν τη στιγμή. Αυτή η εμβληματική απόχρωση, που παραπέμπει στο σκούρο χρώμα των μούρων και το βουργουνδί, είναι ιδανική για να δημιουργήσετε εκλεπτυσμένα και ταυτόχρονα δραματικά makeup looks. Δείχνει όμορφη στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια και κατά κάποιο τρόπο φαίνεται εντυπωσιακή σε κάθε γυναίκα που τη φοράει, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας και στιλ.

Smokey eyes… αλλιώς

Όπως είδαμε στα fashion shows του περασμένου Φεβρουαρίου, η “grunge” αισθητική ήρθε για να μείνει. Οι makeup artists αναφέρουν πως φέτος θα δούμε πολλές νοσταλγικές τάσεις στο μακιγιάζ, όπως τα smokey eyes που είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’90, αλλά με ένα σύγχρονο twist. Αυτή η τάση θα αγκαλιάσει την πιο ροκ και μυστηριώδη πλευρά του εαυτού σας και αφορά τις σκουρόχρωμες σκιές στα μάτια, όπως ανθρακί, δαμασκηνί και forest green. Το κλειδί για ένα άψογο eye makeup look βρίσκεται στο layering που θα κάνετε με τις σκιές και στο καλό μπλεντάρισμα, για να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Μονοχρωματικό μακιγιάζ

Αν υπάρχει μια τάση που θεωρούμε κλασική και διαχρονική, αυτή είναι το μονοχρωματικό μακιγιάζ. Σε αυτό το makeup trend, εφαρμόζεται η ίδια ακριβώς απόχρωση στα μάτια, τα μάγουλα, αλλά και τα χείλη, οπότε οι makeup artists προτείνουν να χρησιμοποιήσετε ένα πολυχρηστικό προϊόν. Είναι η ιδανική τάση για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο να ασχοληθείτε με το μακιγιάζ σας ή έχετε πάει κάποιο ταξίδι και δε θέλετε να κουβαλήσετε πολλά καλλυντικά μαζί σας, αλλά με ένα μόνο προϊόν μακιγιάζ θα έχετε ένα ολοκληρωμένο makeup look.

Γκρι & πράσινες αποχρώσεις

Αυτό το φθινόπωρο θα δείτε μια νέα αγάπη για τις αποχρώσεις του γκρι και του πράσινου, που θα προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά χρώματα αυτής της εποχής. Οι αποχρώσεις του γκρι είναι η τέλεια βάση για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και αλλιώτικα μακιγιάζ. Επιπλέον, το forest green, οι λαδί αποχρώσεις και το σμαραγδί θα κάνουν το ντεμπούτο τους αυτήν τη σεζόν, σε συνδυασμό με τους ψυχρούς γκρι τόνους στο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε αυτά τα χρώματα σε σκιές ματιών, μολύβια, eyeliners ή ακόμα και μάσκαρα, για να κάνετε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν.

Κόκκινα χείλη

Αυτήν τη σεζόν, το κόκκινο έχει την τιμητική του και θα το δείτε σε μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων -από το σκούρο, vampy μπορντό έως τα φωτεινά, φλογερά κατακόκκινα, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Οι ειδικοί τονίζουν ότι τα κόκκινα χείλη είναι τέλεια τόσο για την ημέρα όσο και για τη νύχτα. Ξεκινήστε με ένα μολύβι χειλιών για να υπογραμμίσετε τα χείλη σας. Έπειτα, εφαρμόστε ένα κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματός σας. Τα κόκκινα με βάση το μπλε κολακεύουν περισσότερο τις επιδερμίδες με ψυχρό υποτόνο, ενώ οι πιο ζεστοί υποτόνοι φαίνονται εντυπωσιακοί με τα κόκκινα με βάση το πορτοκαλί. Συνδυάστε τα κόκκινα χείλη σας με ένα «ήσυχο» μακιγιάζ ματιών ή προσθέστε ψεύτικες βλεφαρίδες εάν θέλετε ένα πιο βραδινό, ακαταμάχητο look

* Πηγή: Vita

Only in

Ο Ντόναλντ Τραμπ, οι εκλογές και τα… κατοικίδια στο Σπρίνγκφιλντ

Τι συμβαίνει πραγματικά στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε στο ντιμπέιτ ότι μετανάστες «τρώνε τα κατοικίδια» των κατοίκων;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024