Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παρουσιάζονται την Κυριακή οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ

Παρουσιάζονται την Κυριακή οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ

Οι έξι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, όπως ανακηρύχθηκαν, είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης

Ανοιχτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής με τις ομιλίες των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 12:00, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι έξι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όπως ανακηρύχθηκαν από την ΕΔΕΚΑΠ, είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης.

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αυξάνει δυναμικά τις δυνάμεις του»

Η ΕΔΕΚΑΠ σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής «να συμβάλουν για τη διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής όλων των μελών και φίλων του Κινήματος στη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση, όπως πρώτο το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε».

Όπως τόνιζε, «στην κρίσιμη αυτή πολιτική συγκυρία που το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αυξάνει δυναμικά τις δυνάμεις του, η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Πόσες υπογραφές συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 24.810 υπογραφές μελών και 171 μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Στην εκλογική μάχη του 2021 όπου είχε αναδειχθεί πρόεδρος του Κινήματος είχε καταθέσει 20.000 υπογραφές.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κατέθεσε 100 υπογραφές μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αριθμός διπλάσιος του 15% των μελών της ΚΠΕ που προβλέπει το άρθρο 28 του καταστατικού του Κινήματος.

Ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης κατέθεσε 14.001 υπογραφές στην ΕΔΕΚΑΠ, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του αμέσως μετά πως «αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους 14.000 πολίτες που υπέγραψαν και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου».

Από την πλευρά της η βουλεύτρια Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ 8.286 υπογραφές μελών. Ο εκπρόσωπος του βουλευτή Α’ Αθηνών Παύλου Γερουλάνου κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ 7.962 υπογραφές.

Η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου κατέθεσε 7.000 υπογραφές μελών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την υποψηφιότητά της.

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024