Έκκληση για αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία απευθύνει η ΝΕ Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με ανακοίνωσή της. «Τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που θα δώσουν οριστικά και τελεσίδικα τη λύση με την εκλογή προέδρου.», αρχίζει το κείμενο.

Στη συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρει ότι θα πρέπει «Λύση την οποία οφείλουμε όλοι μας να σεβαστούμε και ενωμένοι πλέον να δώσουμε τους αγώνες που καλά γνωρίζουμε για τη δοκιμαζόμενη κοινωνία που μας βλέπει απογοητευμένη, οργισμένη και θλιμμένη»

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι το κόμμα των μελών του »

Ακόμη, προσθέτει: «Στον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν χωρούν προσωπικές διαδρομές και φραξιονισμοί, δεν χωρούν ανοίκειες επιθέσεις και δολοφονίες χαρακτήρων, δεν χωρά ο μισανθρωπισμός και η μισαναπηρία, δεν χωρούν «υπόγες» και παράκεντρα, δεν χωρούν τρολς και πληρωμένοι κονδυλοφόροι τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Γιατί ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το κόμμα των μελών του. Και τα μέλη του, όλες και όλοι εμείς, είμαστε αποφασισμένες και αποφασισμένοι να τον περιφρουρήσουμε γιατί η κοινωνία και η χώρα χρειάζονται προτάσεις, πρωτοβουλίες και λύσεις, οι εξελίξεις τρέχουν και η Ιστορία δεν μπορεί να περιμένει».