Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας το μπέρδεψε με Survivor και θέλει να θέσει υποψηφιότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας το μπέρδεψε με Survivor και θέλει να θέσει υποψηφιότητα

Αφού δεν ήταν υποψήφιος βουλευτής, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας δεν αποκλείει να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Πιστός» στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία φαίνεται πως είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος και στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι υπάρχει κάποιο πρόσωπο να «συμμαζέψει» τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών μετά και την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, απαντώντας ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα, «γιατί δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο που θα μπορούσε να το κάνει».

«Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα» συμπλήρωσε ο κ. Παπανώτας, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του πρόσωπο ικανό να επαναφέρει την ηρεμία στην Κουμουνδούρου.

Μένει να φανεί η τελική λίστα των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία (μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει επιθυμία οι: Παύλος Πολάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Νικόλας Φαραντούρης) για να φανεί αν ο Δημήτρης Παπανώτας θα είναι υποψήφιος.

Η διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανώτας είχε λάβει μέρος στις προκριματικές εκλογές για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές.

Αρχικά εξελέγη, ωστόσο στη συνέχεια αποπέμφθηκε με εντολή Κασσελάκη, έπειτα από σχόλια που είχε κάνει για την ενδοοικογενειακή βία και τις γυναίκες.

«Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της» είχε πει ο Δημήτρης Παπανώτας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην Κουμουνδούρου.

Only in

Προ των πυλών ο «πόλεμος» Ρωσίας - Δύσης: ΗΠΑ και Βρετανία κανονίζουν τα επόμενα βήματα

Ο Μπάιντεν φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ανοίξει το δρόμο στην Ουκρανία για την εκτόξευση δυτικών όπλων μεγάλου βεληνεκούς βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024