Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Έχουμε βαθύ ρόστερ, ας ελπίσουμε να γυρίσει η τύχη με τους τραυματισμούς»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε βαθύ ρόστερ, ας ελπίσουμε να γυρίσει η τύχη με τους τραυματισμούς»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα φιλικά του Ολυμπιακού, τις νέες κινήσεις, αλλά και για τους τραυματίες.

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη στην Κρήτη για το τουρνουά «Aegean Omiros College International Basketball Tournament Crete» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλά στους δημοσιογράφους. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει «Μπαρτζώκας basketball», αναφέρθηκε στις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι, αλλά και στους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για το τουρνουά στην Κρήτη: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο για εμάς, γιατί στην ουσία τώρα μαζευόμαστε περισσότεροι, είχαμε αρκετές ελλείψεις στα δύο πρώτα φιλικά και επειδή μπαίνουμε στην τελική ευθεία των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό. Οι αντίπαλοι είναι και οι τρεις πολύ καλοί. Και φυσικά οι συνθήκες στο Ηράκλειο είναι όπως πάντα φανταστικές».

Για τη θερμή υποδοχή των φίλων του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο: «Εννοείται ότι υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση. Ξέρετε αυτό είναι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος μας. Όπου πηγαίνουμε έχουμε υποστηρικτές της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε πολύ».

Για το αν οι μεταγραφές θα μπορέσουν να αφομοιώσουν το στιλ παιχνιδιού: «Δεν υπάρχει Μπαρτζώκας basketball. Το μπάσκετ είναι ένα. Αυτό που κερδίζει και αυτό που δεν κερδίζει. Ελπίζουμε να είναι συμμέτοχοι στο μπάσκετ που κερδίζει».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει μετά (σσ. Η τύχη). Αυτή την στιγμή δεν θα είναι εδώ ο Μιλουτίνοφ, ο Φαλ, ο ΜακΚίσικ και ο Έβανς, που ούτως ή άλλως δεν θα ήταν. Οι άλλοι είναι σε διαφορετικό επίπεδο φόρμας ο καθένας, με βάση το πρόγραμμα που είχαν πριν, αλλά αρκετοί είναι εδώ. Έχουμε αρκετά βαθύ ρόστερ φέτος, οπότε θα είμαστε αξιόμαχοι, ούτως ή άλλως».

Only in

Η νέα κόκκινη γραμμή του Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κι άλλες φορές βάλει κόκκινες γραμμές, ωστόσο τις είδε να παραβιάζονται - Η ανάλυση του BBC για την τωρινή κατάσταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024