Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια – Δουλειά και πάμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους»

Βεζένκοφ: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια – Δουλειά και πάμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Κρήτη, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κρήτη όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Aegean Omiros College International Basketball Tournament Crete» μαζί με τις Βίρτους Μπολόνια, Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το τουρνουά, ενώ στάθηκε και στην εκκίνηση της σεζόν, τονίζοντας πως το πιο σημαντικό είναι οι Ερυθρόλευκοι να δέσουν γρήγορα γιατί γνωρίζουν ποιοι είναι οι στόχοι τους.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

«Οι ομάδες είναι ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας τους και είναι πολύ χρήσιμα τα φιλικά. Έχουμε κάποια χρόνια να έρθουμε στο Ηράκλειο, θυμάμαι την πρώτη μου φορά στο τουρνουά το 2018. Πάντα μας αρέσει να βρισκόμαστε εδώ. Τον τελευταίο καιρό γίνεται εδώ και το Κύπελλο, οπότε είναι ένα γνώριμο μέρος για μας. Ξέρουμε ότι ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια, οπότε θα έχει την ευκαιρία να δει ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου.

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να δεθούμε γρήγορα, γιατί οι στόχοι είναι προφανέστατοι. Ξέρουμε τι θέλουμε, τι κυνηγάμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πολλή δουλειά και πάμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Περιμένουμε όλον τον κόσμο της Κρήτης στο γήπεδο. Μας αρέσει να βλέπουμε παιδιά, οικογένειες, όλον τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ και είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, για να δει όπως είπα αυτές τις πολύ καλές ομάδες επιπέδου Euroleague».

Only in

Η νέα κόκκινη γραμμή του Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κι άλλες φορές βάλει κόκκινες γραμμές, ωστόσο τις είδε να παραβιάζονται - Η ανάλυση του BBC για την τωρινή κατάσταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024