Στην αντεπίθεση πέρασε ο Έρικ Τεν Χάαγκ μετά τα σχόλια του Κριστιάνο Ρονάλντο πως ένας προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να υποστηρίζει πως δεν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος ή το Champions League.

Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ενόψει του σαββατιάτικου (14/9) αγώνα στην έδρα της Σαουθάμπτον, ο Ολλανδός απάντησε σχετικά και ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είπε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κερδίσει την Premier League. Το είπε αυτό, αν διαβάσατε πολύ καλά το άρθρο. Είναι πολύ μακριά στη Σαουδική Αραβία, μακριά από το Μάντσεστερ. Ο καθένας μπορεί να έχει γνώμη…». Η ομάδα του Τεν Χάαγκ, που έχει ακόμη εκτός αγώνων τους τραυματίες Ράσμους Χόιλουντ και Λουκ Σο, ηττήθηκε στους δύο τελευταίους αγώνες της στην Premier League με τον Ολλανδό τεχνικό να μην επηρεάζεται απ’ την κριτική που δέχεται.

«Δεν με επηρεάζει, ξέρω στη διαδικασία πού βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε, πού πάμε», είπε ο Τεν Χάαγκ σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (14/9) στην έδρα της Σαουθάμπτον. «Είμαστε ακόμα σε μια μεταβατική περίοδο, πρέπει να εντάξουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, ακόμα αντιμετωπίζουμε τραυματισμούς. Πριν βεβαίως κάποιος σκεφτεί δικαιολογίες, εμείς πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα το ξέρει αυτό και δεν έχει σημασία ποιος είναι διαθέσιμος.

Θα επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι και θα έχουμε νοοτροπία νίκης. Φυσικά, όταν βλέπει κανείς τα σκορ δεν είναι ευχαριστημένος. Επίσης, όταν αναλύεις όλα τα παιχνίδια, βλέπεις ότι είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Όταν είσαι σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να φτιάξεις την ομάδα, πρέπει να βελτιώνεσαι και να ανεβαίνεις. Θα δούμε πού βρισκόμαστε τον Μάιο του επόμενου έτους, είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν».