Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Κοστίνια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες, στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αλλά και στην πρόκληση του Europa League.

«Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό και ελπίζω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διακριθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοστίνια.

Οι δηλώσεις του Κοστίνια:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πάντα παίζουμε για να νικάμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η διακοπή μας χρησίμευσε ώστε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και νομίζω πως έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Για την προσαρμογή του: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και πάρα πολύ χαρούμενος με όσα έχω δει και με το πώς είναι τα πράγματα στον σύλλογο και στην καθημερινότητα μου. Με κάποιους συμπαίκτες μου μιλάω πολύ και με βοηθούν στην προσαρμογή μου εδώ. Όλα είναι πολύ θετικά».

Για την κλήρωση με Μπράγκα και Πόρτο: «Θα παίξουμε κόντρα σε δύο ομάδες από την Πορτογαλία που έχω περάσει από τις ακαδημίες τους. Είμαι χαρούμενος πως θα συναντήσω ξανά κάποιους φίλους. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό και ελπίζω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διακριθούμε».