Εδώ και λίγες μέρες το ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στη καριέρα του Άνχελ Ντι Μαρία έκανε πρεμιέρα, με τον Αργεντίνο διεθνή άσο να αποκαλύπτει πολλές άγνωστες πτυχές της πορείας του στο ποδόσφαιρο αλλά και της προσωπικής του ζωής.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναφορές που κάνει στο ντοκιμαντέρ ο 36χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι αυτή όπου κατονομάζει τον χειρότερο προπονητή που είχε στη καριέρα του.

Ο λόγος για τον Λουίς Φαν Χάαλ, που συνεργάστηκαν τη σεζόν 2015-2016 στη Γιουνάιτεντ, με τον Ντι Μαρία να περνάει τον Ολλανδό τεχνικό από… πριονοκερδέλα.

«Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχα ποτέ και δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθώ να το λέω», αναφέρει ο 36χρονος άσος της Μπενφίκα, που για τον λόγο αυτό πανηγύρισε ακόμη περισσότερο την πρόκριση της Αργεντινής επί της Ολλανδίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

«Τους κερδίσαμε στα πέναλτι, αν και εκείνος ήταν βέβαιος πως θα μας απέκλειε, γιατί… ήξερε τα πάντα. Τελικά έβαλε τα λόγια του στον… Ας πούμε καλύτερα πως κατάπιε τη γλώσσα του, για να είμαστε ευγενικοί», τονίζει.

Ο Ντι Μαρία θεωρεί πως ο Φαν Χάαλ δεν τον χρησιμοποιούσε σωστά στη Γιουνάιτεντ, πράγμα για το οποίο είχε απαντήσει ο Ολλανδός προπονητής το 2019. «Τον είχα βάλει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ποτέ δεν με έπεισε με την απόδοσή του σε κάποια από αυτές. Μάλλον δεν μπορούσε να αντέξει τη συνεχή πίεση στην μπάλα στην Premier League. Αυτό ήταν δικό του πρόβλημα», είχε δηλώσει.

Δείτε τη σχετική δήλωση: