Την κοινή τους πορεία θα συνεχίσουν Ρεάλ Μαδρίτης και Αντρέι Λούνιν, με τον Ουκρανό κίπερ να υπογράφει νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2030.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας επιβράβευσαν τον Ουκρανό τερματοφύλακα για την εξαιρετική του παρουσία την περασμένη περίοδο, όταν αντικατέστησε επάξια των Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια της «βασίλισσας», κατά την διάρκεια του τραυματισμού του.

Το τρέχον συμβόλαιο του 26χρονου κίπερ είχε ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και υπήρχαν οι φήμες αποχώρησής του από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Κάρλο Αντσελότι, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες και το ταλέντο του διεθνούς άσου «δένοντάς» τον στον σύλλογο για αρκετά χρόνια ακόμα.

Ο Λούνιν βρίσκεται στους «μερένχες» από το 2018, μετρώντας με τη φανέλα του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο μεσοδιάστημα, είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Λεγανές, Ρεάλ Οβιέδο και Βαγιαδολίδ.

Τέμπας: «Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Βινίσιους»

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, μίλησε για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και «ψήφισε» τον Βινίσιους για τη Χρυσή Μπάλα.

«Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Είναι ένας πολύ διαφορετικός παίκτης στο παιχνίδι του. Αν δεν το κερδίσει, θα είναι μεταξύ των δύο ή θα είναι κοντά σε αυτό. Και αν όχι, τότε του χρόνου. Σίγουρα θα το κερδίσει μια χρονιά».

Για τον Καρβαχάλ: «Ας είμαστε ρεαλιστές, είναι πιο δύσκολο για τον Καρβαχάλ να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα από τον Βινίσιους».