Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε πριν μερικές εβδομάδες τη Λανς στο ΟΑΚΑ και έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παίξει στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το «τριφύλλι» θα συμμετάσχει στη League Phase του Conference League και θα παίξει με την Τσέλσι (εντός), με την Τζουργκάρντεν (εκτός), με την Ελσίνκι (εντός), με τους Νιου Σεντς (εκτός), με την Μπόρατς (εκτός) και με τη Ντινάμο Μινσκ (εντός).

Η γνωστή σελίδα, Football Rankings, που ασχολείται με τις διοργανώσεις της UEFA, έκανε προσομοίωση της διαδικασίας και δίνει98,6% πιθανότητες στους «πράσινους» να μπουν στην 24άδα, καθώς και 56% για την οκτάδα.

Επίσης, ο αλγόριθμος Elo βγάζει τέταρτο στην κατάταξη τον Παναθηναϊκό, με τις Τσέλσι, Μπέτις και Φιορεντίνα να βρίσκονται λίγο πιο πάνω.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Αυτή είναι η νέα τετράδα αρχηγών του Παναθηναϊκού

Πρώτος αρχηγός για φέτος θα είναι ο αρχισκόρερ του «τριφυλλιού», Φώτης Ιωαννίδης. Από εκεί και πέρα, ακολουθούν δεύτερος ο Κάρλος Ζέκα, τρίτος ο Τάσος Μπακασέτας και τέταρτος ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο 24χρονος επιθετικός πλέον, εκτός από πρώτος σκόρερ, θα είναι και ο φυσικός ηγέτης της ομάδας μέσα στο γήπεδο, καθώς θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.