Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Κετσπάγια από την Κύπρο – Ποιο είναι το φαβορί για διάδοχός του

Τέλος ο Κετσπάγια από την Κύπρο – Ποιο είναι το φαβορί για διάδοχός του

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραιτήθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Κύπρου – Αυτός είναι ο επικρατέστερος διάδοχός του

Η βαριά ήττα που γνώρισε στη Λάρνακα η Κύπρος από το Κόσοβο (0-4), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της League C του Nations League, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Δύο χρόνια μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ο Γεωργιανός κόουτς παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας, μέσω γραπτής δήλωσης που εξέδωσε μετά από συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα το πρωί: «Κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχα με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, κ. Τιμούρ Κετσπάγια, ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους τελευταίους δύο αγώνες, αλλά και νωρίτερα.

Ο κ. Κετσπάγια έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις για τη βελτίωση της αγωνιστικής απόδοσης και του κλίματος στην Εθνική μας ομάδα. Ο ίδιος υπέδειξε ότι ενδεχομένως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια δραστική αλλαγή.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα, ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια θα επιδείκνυε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και την αποδεδειγμένη του αγάπη για την Εθνική Ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Η στάση του τον τιμά, αλλά για όσους τον γνωρίζουν, δεν αποτελεί έκπληξη. Δυστυχώς, ούτε ο κ. Κετσπάγια ούτε η Ομοσπονδία καταφέραμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από αυτή τη συνεργασία. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τιμούρ Κετσπάγια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Ο Αυγουστή φαβορί για την εθνική Κύπρου

Η τραγική πορεία της εθνικής Κύπρου με τον Κετσπάγια στον πάγκο και κυρίως το βαρύ κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν άφηνε άλλη επιλογή στην ομοσπονδία, από το να διακόψει το συμβόλαιο του Γεωργιανού, το οποίο είχε ισχύ μέχρι το Νοέμβρη του 2025.

Πλέον, ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κύπρου, που τώρα είναι στον πάγκο της Καρμιώτισσας, η οποία όμως ξεκαθάρισε πως δεν έγινε ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη κρούση από την πλευρά της ομοσπονδίας.

Only in

Ο Ντόναλντ Τραμπ, οι εκλογές και τα… κατοικίδια στο Σπρίνγκφιλντ

Τι συμβαίνει πραγματικά στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε στο ντιμπέιτ ότι μετανάστες «τρώνε τα κατοικίδια» των κατοίκων;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024