Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το «παλεύει» για να δώσει τον Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός

Το «παλεύει» για να δώσει τον Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι δίνουν μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να τον παραχωρήσουν στην αγορά της Τουρκίας που είναι ακόμα ανοιχτή.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί εδώ και αρκετές μέρες να παραχωρήσει τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Βέρμπιτς έχει στραφεί εδώ και μέρες στην Τουρκία, όπου υπήρξαν και υπάρχουν επαφές τόσο με τη Ρίζεσπορ, όσο και με την Γκαζιαντέπ.

Αμφότερες έχουν διάθεση να καλύψουν το τελευταίο έτος στο συμβόλαιο του 31χρονου Σλοβένου μεσοεπιθετικού (850.000 ευρώ καθαρά), ωστόσο οι συζητήσεις αφορούν και το τι θα γίνει μετά τη λήξη του και την ασφάλεια που θα ήθελε ο Βέρμπιτς με ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο του ενός έτους.

Τι ψάχνει ο Βέρμπιτς

Η προτεραιότητα του Σλοβένου ωστόσο είναι να βρει μία ομάδα για να αγωνιστεί, προκειμένου να μην χάσει την θέση του τις κλήσεις της Εθνικής Σλοβενίας.

Στην τελευταία κλήση της Εθνικής ο Ματίας Κεκ τον είχε εκτός ρόστερ και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος ο Βέρμπιτς θέλει να αλλάξει.

Ωστόσο τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, καθώς απόψε στη 01:00 κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο και στην Τουρκία κι όλα θα πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα.

Only in

Ο Ντόναλντ Τραμπ, οι εκλογές και τα… κατοικίδια στο Σπρίνγκφιλντ

Τι συμβαίνει πραγματικά στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε στο ντιμπέιτ ότι μετανάστες «τρώνε τα κατοικίδια» των κατοίκων;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024