Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηδιάκος: «Ο Ζέκα με έπεισε να πάω στην Κοπεγχάγη»

Χατζηδιάκος: «Ο Ζέκα με έπεισε να πάω στην Κοπεγχάγη»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για πρώτη φορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κοπεγχάγης πραγματοποίησε ο Παντελής Χατζηδιάκος

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεταγραφή του, αλλά και στο ρόλο που έπαιξε ο Κάρλος Ζέκα σ’ αυτή, εξηγώντας ότι ο συμπαίκτης του στην Εθνική τον παρότρυνε να πάει στη Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά, ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για:

-τη μεταγραφή του στη Δανία: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο. Παρακολουθώ την Κοπεγχάγη και είχαμε επίσης κάποιες συζητήσεις το περασμένο καλοκαίρι που δεν οδήγησαν σε τίποτα, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Βλέπω μεγάλες ευκαιρίες στον σύλλογο, που παίζει πάντα για την πρώτη θέση και που παίζει στην Ευρώπη, και αυτό σημαίνει πολλά για μένα, γιατί αγαπώ τις ευρωπαϊκές βραδιές».

-τον Κάρλος Ζέκα και εάν μίλησε μαζί του: «Μίλησα με τον Ζέκα ήδη όταν ήταν στην Κοπεγχάγη και ήταν τόσο χαρούμενος για τους απίστευτους οπαδούς και μου είπε ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά. Μίλησα μαζί του επίσης την περασμένη Δευτέρα πριν πω τελικά «ΟΚ», και μου είπε «Πήγαινε φίλε… θα το λατρέψεις».

-τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει να οργανώνω την άμυνα και νιώθω άνετα με την μπάλα, βρίσκω καλές λύσεις αριστερά και δεξιά και μου αρέσει να επικοινωνώ πολύ κατά τη διάρκεια των αγώνων».

-την κατάσταση που βρίσκεται: «Νιώθω σε καλή κατάσταση μετά από μια δύσκολη προετοιμασία στην Ιταλία, αλλά δεν έχω παίξει τόσα πολλά παιχνίδια ακόμα. Αλλά ψυχικά και σωματικά, νιώθω καλά και ανυπομονώ για τα πρώτα μου λεπτά για την Κοπεγχάγη».

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024