Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Έτοιμος για τον τελικό του Σούπερ Καπ!

Ολυμπιακός: Έτοιμος για τον τελικό του Σούπερ Καπ!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή που θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για τον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/9) στις 19:00 (ΕRTSPORTS) στο Kλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Εκεί οι πρωταθλητές, θα διεκδικήσουν τον τρίτο τίτλο τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση και πρώτο για την ιστορική σεζόν 2024-2025, στην οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή και ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα, αφού η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπούς και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Handball Premier το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν και τη δύναμη της έδρας και με τη στήριξη του κόσμου τους που θα δώσει το παρών να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, ξεκινώντας ιδανικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Μιχαηλίδης: «Τιμή μας να φέρουμε εμείς τον πρώτο τίτλο του συλλόγου στα 100 χρόνια»

«Αύριο αρχίζει για μας ή αγωνιστική περίοδος, με ένα ματς τίτλου και ένα ντέρμπι. Αντίπαλος μας ο ΠΑΟΚ που ανέκαθεν είναι ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος και πάντα είχαμε δυνατά παιχνίδια απέναντι του. Θεωρώ πως η ομάδα είναι σωματικά, τακτικά και ψυχολογικά έτοιμη για έναν τέτοιο αγώνα. Δουλεύουμε σκληρά αυτόν τον ενάμιση μήνα και θα παρουσιάσουμε έτοιμοι για τον αγώνα. Στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού θέλουμε και θα είναι τιμή μας να φέρουμε εμείς τον πρώτο τίτλο του συλλόγου σε αυτήν την ιστορική χρόνια. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας υποστηρίξει και να γίνει ο 8ος παίκτης μας».

Only in

Η νέα κόκκινη γραμμή του Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κι άλλες φορές βάλει κόκκινες γραμμές, ωστόσο τις είδε να παραβιάζονται - Η ανάλυση του BBC για την τωρινή κατάσταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024