Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαίος Καραλής, δεύτερος στον τελικό του Diamond League (vid)

Σπουδαίος Καραλής, δεύτερος στον τελικό του Diamond League (vid)

Τη δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ στο Diamond League των Βρυξελλών κατέλαβε ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 5,82μ, μένοντας μόνο πίσω από τον Αρμάντ Ντουπλάντις

Ο Εμμανουήλ Καραλής τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του επί κοντώ, ξεπερνώντας τα 5.81 μέτρα, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μια σπουδαία χρονιά γι’ αυτόν με χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο του Κλειστού, αλλά και το ασημένιο στο ευρωπαϊκό.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μας στο Παρίσι, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πρωτεύουσα του Βελγίου με άλμα στα 5,82μ. τα οποία και πέρασε με την πρώτη, και ενώ νωρίτερα είχε ξεπεράσει με την πρώτη προσπάθεια και το εμπόδιο των 5,62μ.

Στη συνέχεια, τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής, όσο και οι Μπεν Μπρόεντες και Σαμ Κέντρικς είχαν τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5,92μ., ολοκληρώνοντας έτσι τον αγώνα τους.

Όσον αφορά τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Παρισού, Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος και κατέκτησε το διαμάντι, ξεπέρασε τα 6,11μ. με την πρώτη, σπάζοντας το δικό του ρεκόρ στο εν λόγω meeting που κατείχε από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Δείτε την προσπάθειά του στα 5.82 μ.:

Only in

Η νέα κόκκινη γραμμή του Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κι άλλες φορές βάλει κόκκινες γραμμές, ωστόσο τις είδε να παραβιάζονται - Η ανάλυση του BBC για την τωρινή κατάσταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024