Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΗΠΑ: Ο χρησμός του Μπέρνι Σάντερς μετά το debate Χάρις – Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ: Ο χρησμός του Μπέρνι Σάντερς μετά το debate Χάρις – Τραμπ

«Οι ψηφοφόροι διψούν για έναν υποψήφιο που θα προσφέρει ουσιαστικές, υλικές αλλαγές στις ζωές τους» είπε ο Μπέρνι Σάντερς για τις εκλογές των ΗΠΑ.

Σε άρθρο του στον Guardian ο Μπέρνι Σάντερς αναρωτιέται αν η καλή εμφάνιση που κατέγραψε στο debate η Κάμαλα Χάρις, είναι αρκετή προκειμένου να νικήσει στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. «Είναι σημαντικό η αντιπρόεδρος να συνεχίσει να εκθέτει τον Τραμπ», έγραψε ο Μπέρνι Σάντερς στο άρθρο του.

«Αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να εξασφαλίσει μια νίκη. Οι ψηφοφόροι διψούν για έναν υποψήφιο που θα προσφέρει ουσιαστικές, υλικές αλλαγές στις ζωές τους», γράφει ο Σάντερς, αναφερόμενος στο debate μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ.

Εκλογές ΗΠΑ: «Ο αμερικανικός λαός θέλει αλλαγή»

Ο γερουσιαστής από το Βερμόντ γράφει: «Χαιρετίζω τη Χάρις που έθεσε τα βασικά στοιχεία του οικονομικού της οράματος: υποσχέθηκε να περιορίσει το κόστος των συνταγογραφούμενων φαρμάκων για όλους τους Αμερικανούς στα 2.000 δολάρια.

Αλλά και να αντιμετωπίσει τη σοβαρή κρίση στέγασης που αντιμετωπίζουμε με την κατασκευή 3 εκατομμυρίων μονάδων προσιτής στέγασης, να εξαλείψει το ιατρικό χρέος και να αντιμετωπίσει την υπερτιμολόγηση των επιχειρήσεων που έχει καταστήσει αδύνατο για τις εργαζόμενες οικογένειες να αντέξουν οικονομικά τα ψώνια και άλλα βασικά είδη πρώτης ανάγκης».

«Ο αμερικανικός λαός θέλει αλλαγή, και αυτό πρέπει να προσφέρει η Χάρις» συνέχισε. «Αυτές είναι πολύτιμες πολιτικές. Πιστεύω, ωστόσο, ότι οι πιθανότητες νίκης της βελτιώνονται αν επεκτείνει αυτή την ατζέντα για να συμπεριλάβει δημοφιλείς λύσεις στις πιο σημαντικές οικονομικές και πολιτικές πραγματικότητες που αντιμετωπίζει αυτή η χώρα» προσθέτει.

Only in

Τη ΝΔ την πήρε η κατηφόρα, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπροστά τους μεγάλη ανηφόρα

Τσάμπα μιλούσε ο Κυριάκος στη ΔΕΘ, οι δημοσκοπήσεις χαστούκι για την κυβέρνηση που πρέπει να βρει αφήγημα, όπως εξάλλου και η αντιπολίτευση. Η μάχη για τ' ασημικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024