Καρέ καρέ κατέγραψε η κάμερα την ώρα που ένας κεραυνός χτύπησε τον 32χρονος Πάβελ Σμιρνόφ, την ώρα που εκείνος χόρευε με τον αδερφό του και έναν φίλο τους σε προβλήτα στο Μπατούμι της Γεωργίας.

Συγκεκριμένα, στο πλάνο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο Σμιρνόφ να χορεύει όταν ξαφνικά κεραυνοβολείται και πέφτει αναίσθητος στο έδαφος. Περιγράφοντας τι ένιωσε όταν τον χτύπησε ο κεραυνός, ο 32χρονος είπε «το πρώτο που είδα ήταν ένα τούνελ με φως.»

«Ένιωθα πόνο και εγκαύματα παντού»

Ο ίδιος πρόσθεσε «Μετά άκουσα από τα παιδιά ότι ήταν κεραυνός και άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι είχε συμβεί, αλλά ένιωθα ότι θα πεθάνω. Είχα πλήρη απώλεια συνείδησης, είχα χάσει την αίσθηση των άκρων μου».

«Ένιωθα πόνο από εγκαύματα παντού. Πονούσα εσωτερικά, πονούσα στα πόδια μου, πονούσε το δέρμα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να απαντήσω, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω» συνέχισε την περιγραφή του ο 32χρονος. «Αυτό που σκεφτόμουν μόνο ήταν: γ…το, φαίνεται ότι ο θάνατος είναι απλός, είναι κρίμα να τελειώνουν όλα τόσο γρήγορα» πρόσθεσε ο 32χρονος.

Παραμένει στο νοσοκομείο ο 32χρονος

Αφού τον χτύπησε ο κεραυνός τα παπούτσια του 32χρονου άνδρα διαλύθηκαν και υπέστη αρκετά εγκαύματα. Παρά ταύτα, οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του είπαν, ότι ήταν ένα θαύμα που δεν έχασε τη ζωή του ή δεν τραυματίστηκε βαρύτατα. Ο Σμιρνόφ παραμένει στο νοσοκομείο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

H στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε την προβλήτα

Tweet που δείχνουν τι συνέβη στην προβλήτα