Την Ελευθερία Αρβανιτάκη συνάντησε ο δημοσιογράφος Τάσος Ριζόπουλος και το Κοσμοράδιο 95.1 με αφορμή την μουσική της εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίοιο της 88ης ΔΕΘ.

Η ερμηνεύτρια ρωτήθηκε σχετικά την προσωπική της άποψη τόσο για την τραπ και τη ραπ μουσική όσο και για τα μουσικά τάλεντ σόου και πόσο έχει φτάσει κοντά να βρεθεί στη θέση των κριτών.

Πώς βιώνει τον ανταγωνισμό στην καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο χώρος μας είναι ανταγωνιστικός αλλά και ποιος δεν είναι; Όλοι οι χώροι είναι ανταγωνιστικοί. Στην πορεία μου, όμως, βρήκα δοτικούς ανθρώπους. Συνεργάστηκα με ανθρώπους με τους οποίους έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν δυσκολεύτηκα ούτε από το ξεκίνημα ούτε από τη συνέχεια».

Της αρέσει η τραπ και η ραπ μουσική;

«Η τραπ μουσική δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει και μου αρέσει. Η ραπ μουσική όμως ναι. Μάλιστα αυτός που έχω ξεχωρίσει, όχι μόνο εγώ αλλά σχεδόν όλος ο κόσμος, είναι ο Λεξ. Ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη η παρουσία του, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης».

Δέχθηκε πρόταση για τον ρόλο του κριτή σε talent show

«Δεν ισχύει αν ακούστηκε ποτέ το όνομα μου για κριτική επιτροπή σε τάλεντ σόου. Δεν θα ήμουν όμως και ανοιχτή, όχι, δεν μου πάει εμένα αυτό » συμπλήρωσε, επίσης, η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε αυτές τις νέες της δηλώσεις.