Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον: Κινήσεις συμφιλίωσης αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον: Κινήσεις συμφιλίωσης αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Οι αρχικές αναφορές για ρήξη μεταξύ της δούκισσας του Σάσεξ και της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας εμφανίστηκαν το 2019.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως οδεύουν οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον το τελευταίο διάστημα. Η γεφύρωση στην κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών πρέπει να ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση αναφορικά με τη διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Κάρολου, αλλά και μερικές εβδομάδες πριν η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοινώσει τη δική της διάγνωση με καρκίνο. Τότε ορισμένες πηγές έκαναν λόγο για κίνηση συμφιλίωσης της Μέγκαν προς την πλευρά της Κέιτ.

Πώς άλλαξαν οι σχέσεις των δύο γυναικών

Ειδικότερα μια πηγή στο Us Weekly τον Φεβρουάριο αναφέρει: «Η Μέγκαν επικοινώνησε με την Κέιτ και τον Κάρολο. Άρα γίνονται κινήσεις για συμφιλίωση».

Μια ακόμη πηγή είπε: «Η Μέγκαν στηρίζει τον Χάρι σε όλο αυτό και εύχεται στους γαλαζοαίματους – συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ – τα καλύτερα».

Οι παραπάνω ισχυρισμοί ήρθαν λίγο μετά την επέμβαση της Κέιτ στη κοιλιά τον Ιανουάριο.

Έτσι ξεκινήσει η ρήξη

Οι αρχικές αναφορές για ρήξη μεταξύ της δούκισσας του Σάσεξ και της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας εμφανίστηκαν το 2019, με ισχυρισμούς πως η Μέγκαν είχε κάνει την Κέιτ να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Αργότερα η Μέγκαν αρνήθηκε τους παραπάνω ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας μάλιστα πως έγινε το αντίθετο. Συγκεκριμένα, τη συνέντευξη της με την Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021 είχε δηλώσει: «Το αφήγημα με την Κέιτ – το οποίο δεν συνέβη – ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και…νομίζω ότι τότε άλλαξαν όλα, πραγματικά».

«Δεν το λέω αυτό για να το απαξιώσω σε κανέναν, γιατί ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα αυτή του γάμου και ήταν ταραγμένη για κάτι, αλλά ζήτησε συγγνώμη», πρόσθεσε.

Επιπλέον, είχε πει για την κουνιάδα της: «Αν με αγαπάς, δεν χρειάζεται να τη μισείς. Και αν την αγαπάς, δεν χρειάζεται να με μισείς».

Ωστόσο αυτοί οι ισχυρισμοί δεν σχολιάστηκαν ποτέ από το παλάτι του Κένσιγκτον και από το παλάτι του Μπάκιγχαμ,

Only in

«Ασπιρίνες» τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία

Διπλάσια τα πραγματικά περιστατικά βίας κατά των γυναικών, επισημαίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία, με αφορμή τη ΔΕΘ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024