Πατέρας για πρώτη φορά έγινε πρόσφατα ο Νικόλας Ράπτης. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μέσω social media, αναρτώντας και τις πρώτες φωτογραφίες της μπέμπας από το μαιευτήριο.

Η σύζυγός του, Εμμανουέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο Νικόλας Ράπτης δημοσίευσε ξετρελαμένος τις πατούσες του μωρού αλλά και τον ίδιο μέσα στο μαιευτήριο.

Η ανάρτηση του νέου πατέρα

«Συγνώμη κόρη μου, που η πρώτη φάτσα που είδες στη ζωή σου ήταν αυτή! 10/09/2024 Καλώς ήρθες ουράνιο τόξο μας» έγραψε, με το γνωστό του χιούμορ!

Το ερωτευμένο ζευγάρι ολοκλήρωσε την ευτυχία του

O Νικόλας Ράπτης παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Εμμανουέλα πριν από έναν χρόνο στην Αντίπαρο σε κλειστό κύκλο με τους συγγενείς και τους φίλους τους.

«Δεν επιθυμούσε η οικογένεια, αλλά γενικά και εμείς να βγάλουμε κάτι στα social media. Με πήραν και συνάδελφοι, οι οποίοι ζήτησαν να στείλουν φωτογράφο και να το καλύψουν. Τους είπα “σας ευχαριστώ πολύ”. Χαίρομαι πολύ που το σεβάστηκαν και θέλω να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που ήρθαν στον γάμο και σεβάστηκαν την επιθυμία μας και σεβάστηκαν την επιθυμία μας να μην “ανεβάσουν” κάτι», δήλωσε προ ολίγων ημερών ο Νικόλας Ράπτης στη κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα»