Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Ηρεμία και γαλήνη

Τα ζώδια σήμερα: Ηρεμία και γαλήνη

Εσωτερικοί διάλογοι παίρνουν φωτιά τη μισή μέρα, εξωτερικοί την άλλη μισή. Τα πράγματα μπαίνουν σε τάξη σιγά-σιγά. - Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, το Σάββατο προσφέρεται για χαλάρωση. Τέτοια χαλάρωση πια που δε θα τσουλάει η μέρα μέχρι και το απόγευμα. Άραξε, θα έλεγα, στον καναπέ κι απόλαυσέ το. Σήμερα δεν τσακώνεσαι με κανέναν και τα πράγματα ρέουν ως ακριβώς ήθελες.

Στα θετικά: Βγες έξω, γνώρισε κόσμο, πέρνα καλά. Τα αισθηματικά σου θα εμπλουτιστούν με νέες ευχάριστες εμπειρίες.

Στα αρνητικά: Τα επαγγελματικά σου είναι στάσιμα μεν, σταθερά δε.

Ταύρος

Ταύρε μου, το ξέρω πως έχεις κάπως κουραστεί να περιμένεις να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σου, αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμη. Πρόκειται για μία ημέρα κατάλληλη για να επανεξετάσεις τους επαγγελματικούς, έως και κοινωνικούς σου στόχους, μιας και οι εξελίξεις των νέων ενάρξεων και σχεδίων είναι αργές.

Στα θετικά: Δεν θα έχεις καθόλου δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε απ΄την πολύ σκέψη μην σε πιάσει κάποιου είδους εμμονή με κάποια από τις ιδέες που αναπτύσσεις.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, χάρη στη Σελήνη στον Υδροχόο η μέρα σου σήμερα ξεχειλίζει θετική ενέργεια. Ασχολείσαι με την προσωπική σου ανάπτυξη και ισορροπία. Θα αναπτύξεις φιλοσοφικού περιεχομένου συζητήσεις  με στόχο τη γνώση και την προσωπική σου ανάπτυξη.

Στα θετικά: Στα ερωτικά σου έχεις μια τάση προς εξερεύνηση νέων τρόπων απόλαυσης. Αν έχεις ταίρι θα έρθετε πολύ κοντά. Θα καταφέρεις επίσης να αναπληρώσεις τη χαμένη ενέργειά σου, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχεις καταθέσει μεγάλο απόθεμα στη δουλειά σου.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις αρνητικά. Ξεκουράσου.

Καρκίνος

Καρκίνε, το Σάββατο σε βρίσκει με μία ιδιαίτερα ανεβασμένη λίμπιντο. Η Σελήνη από τον Υδροχόο δημιουργεί ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου που εξιτάρει όποιον σε συναντά.

Στα θετικά: Στα αισθηματικά αναμένεται να συμβεί κάτι που θα σου επιτρέψει να ενισχύσεις την αίσθηση ασφάλειας.

Στα αρνητικά: Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις μέχρι να περάσει το μεσημέρι στα επαγγελματικά σου. Δεν θα πάρεις σωστές αποφάσεις – κατά πάσα πιθανότητα.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο θα χαλαρώσεις. Εστιάζεις περισσότερο στις ανάγκες των άλλων κι όχι στις δικές σου, αλλά χωρίς να παραμελείς τον εαυτό σου.

Στα θετικά: Στα ερωτικά τα πράγματα προχωρούν ομαλά. Μάλιστα, ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνο το πρώτο βήμα σε σχέση με το άτομο που ποθείς, καθώς τα άστρα είναι με το μέρος σου.

Στα αρνητικά: Οι επαγγελματικές συνεργασίες παγώνουν και η επικοινωνία σου αργεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Παρθένος

Παρθένε μου, σήμερα σε διαπνέει μια αίσθηση αλλαγής και καινοτομίας. Ωστόσο, μέχρι το απόγευμα τα πράγματα ίσως να μην κυλούν όπως ακριβώς σχεδίαζες και αυτό είναι το χειρότερο σου. Πρόσεξε μην γίνει γκρινιάρης γιατί οι γύρω σου ενδέχεται να κουραστούν.

Στα θετικά: Το Σάββατο προσφέρεται για να βάλεις γερά θεμέλια στις σχέσεις σου. Επικοινώνησε με τους δικούς σου ανθρώπους και θα βρείτε από κοινού νέους και καλύτερους τρόπους συνύπαρξης.

Στα αρνητικά: Οι πρώτες πρωινές ώρες σε κάνουν να αισθάνεσαι κάπως αποσυντονισμένος καθώς δεν πάνε τα πράγματα δεν πάνε βάσει σχεδίου.ζωδια σημερα

Ζυγός

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα το Σάββατο σου δίνει έναν αέρα έμπνευσης. Φρέσκιες ιδέες γεννώνται στο μυαλό σου κι αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση αισιοδοξίας, καθώς αισθάνεσαι πως καλύπτεις τις ανάγκες σου μόνος σου.

Στα θετικά: Τα ερωτικά σου βελτιώνονται όσο εσύ αισθάνεσαι όμορφα κι εκπέμπεις θετική ενέργεια.

Στα αρνητικά: Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη στον Υδροχόο είναι κενής πορείας κι αυτό αισθάνεσαι πως σε μπλοκάρει αναφορικά με την οργάνωση της σκέψης σου, αλλά μην απογοητευτείς αφού αργότερα μέσα στην ημέρα βρίσκεις τα πατήματά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αυτό το Σάββατο η ενέργεια της ημέρας σε καλεί να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου. Σήμερα ασχολήσου με ήρεμες και οικογενειακές δραστηριότητες. Κράτα το πρόγραμμά σου χαλαρό, και απόφυγε να πάρεις μεγάλες αποφάσεις μέχρι να περάσει το απόγευμα.

Στα θετικά: Το απόγευμα του Σαββάτου, θα νιώσεις περισσότερο ισορροπημένος κι έτσι θα έχεις την απαραίτητη ψυχραιμία να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Οι εξελίξεις σε όλους τους τομείς προχωρούν αργά.

Τοξότης

Τοξότη μου αγαπημένε, το Σάββατο σε βρίσκει κάπως στον κόσμο σου. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με κανέναν εύκολα και αδυνατείς να κάνεις ουσιώδεις συζητήσεις τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Στα θετικά: Μετά τις πρώτες απογευματινές ώρες οι συζητήσεις σου γίνονται ξεκάθαρες και ουσιαστικές.

Στα αρνητικά: Ίσως ένα ταξίδι ή κάποιο άλλο σχέδιο που έκανες και περίμενες αρκετά να αναβληθεί.

Αιγόκερως

Αιγόκερεέ μου, το Σάββατο σε βρίσκει ιδιαιτέρως ανάλαφρο. Μην ανησυχείς αν κάποια οικονομικά θέματα ή οι ανάγκες σου φαίνονται δύσκολα, αφού το σύμπαν δεν εγγυάται απότομες αλλαγές.

Στα θετικά: Υποστηρίζεις τα ιδανικά και τις απόψεις σου σθεναρά  σήμερα.

Στα αρνητικά: Το πρωί απόφυγε τις σημαντικές επενδύσεις ή αντίστοιχες αποφάσεις που ενέχουν ρίσκο.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα ήρθε η μέρα  να λάμψεις! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Το ένστικτό σου, επίσης, σήμερα είναι πολύ δυνατό – καλύτερα να το εμπιστευθείς.

Στα θετικά: Το βραδάκι τις έχεις τις κατακτήσεις σου. Αν εργάζεσαι επίσης κανόνισε εκείνο το κρίσιμο ραντεβού κατά το απογευματάκι – θα πάνε όλα όπως τα σχεδίαζες.

Στα αρνητικά: Λίγο αδιάφορη θα είναι η μέρα σου μέχρι το μεσημέρι.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, η ενέργεια της Σελήνης στον Υδροχόο φέρνει μια αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας και αναζήτησης. Ίσως πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ή ψυχανάλυση. Ημέρα είναι ιδανική για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου εαυτό.

Στα θετικά: Ανακαλύπτεις ότι τα ερωτικά σου κουβαλούν ερωτηματικά και οι απαντήσεις είναι μέσα σου.

Στα αρνητικά: Η μέρα δεν προσφέρεται για επενδύσεις και νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα.

Only in

«Ασπιρίνες» τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία

Διπλάσια τα πραγματικά περιστατικά βίας κατά των γυναικών, επισημαίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία, με αφορμή τη ΔΕΘ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024