Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 46χρονου η ΕΛ.ΑΣ – Η αδερφή του υπέδειξε το φονικό μαχαίρι

Νέα Σμύρνη: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 46χρονου η ΕΛ.ΑΣ – Η αδερφή του υπέδειξε το φονικό μαχαίρι

Λόγω της νοητικής κατάστασης της 43χρονης η Αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να κλείσει την υπόθεση της δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη

Ένα οικογενειακό δράμα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν, πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου ΑμΕΑ στη Νέα Σμύρνη με την Αστυνομία να βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από την πρώτη στιγμή η 43χρονη αδερφή του θύματος θεωρήθηκε ως βασική ύποπτη για την εγκληματική ενέργεια ωστόσο η νοητική και ψυχολογική της κατάσταση κάνει πολύ δύσκολη ακόμα και αυτή την ομολογία της.

Δύσκολη η επικοινωνία

Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη ανάμεσα σε ασυνάρτητα λόγια και ισχυρισμούς που δείχνουν ότι δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς την πραγματικότητα των γεγονότων,  φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη της και να υπέδειξε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Ωστόσο λόγω της νοητικής και ψυχικής της κατάστασης οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου και επιστημονικά να υπάρχουν οι αποδείξεις ότι η 43χρονη είναι η δράστης της εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα αναμένεται και η επίσημη εξέταση από ψυχίατρο καθώς και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 43χρονη έχει εκδορές ή άλλα σημάδια που να συνδέονται με τον θάνατο του αδερφού της.

«Ο αδερφός μου δεν ξυπνάει»

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι που είχε η 43χρονη με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν την ρώτησαν που είναι ο αδερφός της, απάντησε ότι «είναι στο σπίτι» ενώ σε άλλη ερώτηση απάντησε ότι «είμαστε αγαπημένα αδέρφια».

Όταν την ρώτησαν για τους γονείς της που έχουν πεθάνει η 43χρονη έλεγε ότι «ο πατέρας μου έχει πάει μια βόλτα».

Σύμφωνα με το Star, πριν αποκαλυφθεί ο θάνατος του 46χρονου, η 43χρονη μίλησε με μια γειτόνισσα στη Νέα Σμύρνη και της είπε: «Ο αδερφός μου δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος πάνω στο σπίτι. Γύρισε χθες από το νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι να κάνω».

«Όλοι την ξέραμε, όλοι της μιλούσαμε, την χαιρετούσαμε. Ποτέ δεν είδαμε κάποια περίεργη συμπεριφορά από την πλευρά της» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Ο καβγάς νωρίς το πρωί

Ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ότι νωρίς το πρωί άκουσαν έντονο καβγά από το διαμέρισμα τους.

Αρχικά, η αδερφή του θύματος κάλεσε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Κοινωνικός λειτουργός πήγε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου επί της οδού Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, διαπίστωσε πως ο αδερφός της ήταν όντως νεκρός και στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου διαπίστωσαν πως το θύμα έφερε και ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα και έτσι κάλεσαν την Αστυνομία.

Τα μαχαίρια και τα δείγματα DNA

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι έχουν κατασχέσει μαχαίρια τα οποία βρήκαν πλυμένα μαζί με πιάτα, ενώ θα ληφθεί και δείγμα από τα νύχια της αδερφής του για τυχόν γενετικό υλικό, καθώς η επικοινωνία μαζί της έχει δυσκολίες.

Γείτονας είπε πως «ζούσανε με τη μαμά με το μπαμπά, μέχρι που έφυγε η μαμά ξαφνικά. Έφυγε ξαφνικά και ο μπαμπάς και μείνανε μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό, δεν ξέρω και δουλεύανε στο δήμο και στη λαϊκή ο νεαρός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος βγήκε την Πέμπτη από νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν κι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο οπως αναφέρθηκε μεταξύ των δύο αδερφών φέρεται να σημειώθηκε καβγάς, που εξετάζεται αν οδήγησε στο έγκλημα.

Only in

Η νέα κόκκινη γραμμή του Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κι άλλες φορές βάλει κόκκινες γραμμές, ωστόσο τις είδε να παραβιάζονται - Η ανάλυση του BBC για την τωρινή κατάσταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024